Robotplæneklippere

Robotplæneklippere fra Greenworks - På denne side finder du vores udvalg af batteridrevne robotp... Læs mere

Robotplæneklippere fra Greenworks -

På denne side finder du vores udvalg af batteridrevne robotplæneklippere fra Greenworks. Greenworks producerer nogle af markedets absolut bedste batteridrevne robotplæneklippere.

Til alle vores Greenworks robotplæneklippere medfølger et ekstra guidekabel, som er en fordel for dig med en kompleks have. Har du hjørner og lommer, hvor en robotplæneklipper har svært ved at manøvrere rundt, så hjælper guidekablet med at få navigeret robotten rundt og tilbage i ladestationen.

Find den rette robotplæneklipper til din have i dag.

Vores robotplæneklippere er lavet til at passe både små og store græsplæner. En Optimow 15 kan for eksempel dække et område på helt op til 6 tennisbaner, alligevel er den meget mobil og arbejder ved et meget lavt lydniveau.

Greenworks robotplæneklippere gør græsslåning til en afslappet nydelse.

Slip for selv at skulle slå græs med en robotplæneklipper
Rigtigt mange danskere drømmer om at have hus og have. Men det er dog langt fra alle, der drømmer om at skulle bruge en stor del af sine weekender på at slå græs og vedligeholde haven. Men sådan behøver det heller ikke at være. Med en moderne robotgræsslåmaskine, kan du roligt bruge din tid på noget andet og stadig få en flot og velplejet græsplæne.

Hvordan fungerer en robotplæneklipper?
En robotplæneklipper er kort sagt en robot, der klipper dit græs for dig. Du kan finde robotplæneklippere, der er designet til henholdsvis små haver, store haver eller endda bakker med skråninger - uanset hvad du har brug for, er der en robotplæneklipper, der passer til dine behov og din have.

En robotplæneklipper fungerer på nøjagtig samme måde som robotstøvsugere; det eneste du skal gøre, er at trykke på startknappen og lade plæneklipperen gøre resten af arbejdet. Robotplæneklipperen scanner og registrerer automatisk alle de dele af din have, der ikke tidligere er blevet slået. Herefter klipper den automatisk græsset i de udvalgte områder. Din robotplæneklipper skanner hele tiden din have for at sikre sig, at den har dækket et givent område ordentligt.

Derfor vil du ofte se en robotplæneklipper køre over det samme område flere gange i træk for at sikre sig, at du får et smukt og ensartet resultat.

Fordele ved at bruge en robotplæneklipper
Som du kan høre, er der mange fordele ved at anvende en robotplæneklipper. En af de mest udbredte er, at du sparer tid i weekenden, som du kan bruge på noget andet eller sammen med andre. Men det er kun toppen af isbjerget.

Nogle af de mindre åbenlyse fordele ved at bruge en robotstøvsuger er:

- En robotplæneklipper kan overlades til sig selv Den har ikke brug for overvågning, når den først du har programmeret den. Og det skal kun gøres én gang.

- En robotplæneklipper starter, stopper og manøvrerer af sig selv rundt om eventuelle forhindringer, uden nogen form for indblanding fra dig.

- En robotplæneklipper klipper altid græsset i den ideelle højde, hvilket sparer vand og tid og giver en flottere græsplæne.

En robotplæneklipper behøver ikke at blive taget ud af skuret eller garagen. Den er altid klar til brug, når du et det. Du skal heller ikke bøvle med at hælde benzin på den, da robotplæneklippere kører på strøm.

- En robotplæneklipper er både mindre og lettere end en almindelig plæneklipper, hvilket gør den let at transportere for dig som ejer.

Hvor meget larmer en robotplæneklipper?
Med en robotplæneklipper kan du nyde din smukke have uden at skulle bekymre dig om støj. Alle vores robotplæneklippere er relativt støjsvage og har typisk et støjniveau på 60dB, hvilket er meget lavt. Trafik har typisk en dB imellem 85-100. Men der vil dog altid være en smule støj fra robotplæneklipperens motor og dens skæreblade.
Men dette er dog ingenting sammenlignet med, hvad du vil opleve med en benzindrevet plæneklipper.
Du kan også vælge at indstille din robotplæneklipper til at slå græsset på et tidspunkt, hvor dine naboer ikke er hjemme, så du ikke generer dem mere end højest nødvendigt.

Robotplæneklippere fra Greenworks
Der findes i dag mange forskellige udbydere af robotplæneklippere. Men her hos Batteribyen har vi valgt kun at ville føre robotsplæneklippere fra Greenworks. Og det er med god grund.
For Greenworks er er blandt verdens førende virksomheder, når det kommer til batteridrevne havemaskiner. Udover at producere robotplæneklippere så producerer de også blandt andet kantskærere og haveklippere – alle af bedste kvalitet til en knivskarp pris.

Hos Greenworks kan du altid være sikker på at finde det bedste og mest innovative batteridrevne værktøj til enhver opgave.

Få masser af gode tilbud på robotplæneklippere hos Batteribyen
Hos Batteribyen har vi ofte gode tilbud på vores robotplæneklippere. Særligt uden for sæson, kan der være mange penge at spare. Derudover har vi også periodiske tilbud på udvalgte produkter i flere forskellige kategorier. Hvis du gerne vil forrest i køen, så skriv dig op til vores nyhedsbrev i dag.

Få masser af gode fordele ved at handle hos Batteribyen
Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rette robotplæneklipper til ens behov. Hos Batteribyen er det, der adskiller os fra andre forhandlere, ikke kun vores produkter, men i stedet vores fantastiske service.

Vi tilbyder således prismatch på en lang række produkter og derudover sørger vi altid for lynhurtig levering på 1-2 dage, så du ikke skal gå og vente længere end højest nødvendig på en pakke fra os. Og skulle du være i tvivl om, hvilken robotplæneklipper, der passer bedst til dig, så tag endelig fat i vores kundeservice.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk