Bilpærer

Lys på bilen er helt essentielt, dels for at den er lovlig, og dels for at den er sikker. Det kan... Læs mere

Lys på bilen er helt essentielt, dels for at den er lovlig, og dels for at den er sikker. Det kan koste bøder, hvis du bliver stoppet uden den nødvendige lys på bilen. Vi forhandler markedets bedste pærer fra Philips. De har lang levetid og høj driftssikkerhed.

Bilpærer fås i forskellige modeller til forskellige biler, hvorfor vi har inddelt bilpærerne i de 3 kategorier, vi forhandler. H7 og H4 er nogle af de mest populære modeller.

De fleste kan nemt selv skifte bilpærer på bilen. Det er relativt simpelt, og det kan derfor godt betale sig selv at skifte pærer på bilen fremfor at få en mekaniker til det.

Vi forhandler bilpærer både i enkeltstyks og i 2-pak.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 25

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 25

Side
pr. side

Vi fører bilpærer fra Phillips VisionPlus serien. Det er en pære med forbedret lys og sikkerhed og komfort. Bilpærer i VisionPlus serien giver 60% mere lys uden på en afstand på 50 og 75 meter. Det giver bedre overblik over skoler, vejens forløb, forhindringer og sving. Det giver bedre forudsætninger, for at navigere bedre.

 

Med bilpærer fra X-treme serien giver du dig selv helt optimale forudsætninger for sikkerhed ved nattekørsel. X-treme bilærer giver op til 130 % højere lysstyrke end standard og forbedrer dermed lyskeglen markant. Lyskeglen fra bilpærer i X-treme serien giver en uovertruffen lysoplevelse og en højnet sikkerhed.

 

Derudover bør fremhæves WhiteVision serien der giver en fortrinlig køreoplevelse om natten, med hvid xenon-lys. WhiteVision giver 40 % ekstra lys. Bilpærer i WhiteVision serien kombinerer stil og sikkerhed på en måde der er med til at personliggøre din bil. Det hvide lys giver et rent udtryk til bilen.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk