Pærer

På denne side finder du vores store udvalg af pærer. Vi har pærer i alle former og afskygninger t... Læs mere

På denne side finder du vores store udvalg af pærer. Vi har pærer i alle former og afskygninger til alle behov. Vores produkter kommer udelukkende fra førende producenter som AEG, Phillips og CV Lighting, så du kan være sikker på at få den bedste belysning til prisen.

Udover at tilbyde de bedste pærer på markedet, så får du også den bedste service. Vi matcher selvfølgelig prisen, hvis du finder dine pærer billigere et andet sted end hos os. Vores kundeservice sidder også altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilke pærer der passer bedst til dit behov.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
De meste populære i denne kategori

Find den helt rigtig pære: Vælg imellem halogen- eller LED-pærer

Der findes i dag mange forskellige pærer på markedet, hvilket kan gøre det svært at finde den rette løsning til dine behov.

De to dominerende typer pærer er LED-pærer og halogenpærer.
LED-pærer er kendetegnet ved at tænde hurtigt og for at kunne holde i mange år. LED-pærer er derfor både mere energieffektive og mere miljøvenlige end de traditionelle halogenpærer. LED-pærer koster derfor også mere end halogenpærer.

En halogenpære har dog den fordel overfor en LED-pære, at den kan gengive lys med en højere RA end LED-pærer.

’RA’ henviser til hvor god pæren er til at gengive farver. Almindeligt dagslys har en RA på 100. Det tætteste man kan komme på naturligt dagslys, er indtil videre med halogenpærer, som typisk har en RA på 99.

En LED pære kan til sammenligning gengive lys med en RA på 80-95, hvorfor lyset i nogle tilfælde kan opleves mere koldt i tonen. Vælger du en LED-pære med et RA på minimum 80, kan du være sikker på at få en god farvegengivelse.

Find en pære til alle behov hos Batteribyen Hos Batteribyen arbejder vi hver dag for at give vores kunder det bedste udvalg af pærer. Derfor finder du ikke kun pærer til lamperne hjemme i stuen eller i soveværelset. I vores sortiment har vi også pærer, der kan bruges i køkkenet og i bilen.

Køb kvalitetspærer dit køkken

Et af de vigtigste steder at have god belysning, er i dit køkken. For det er både her, at du håndterer kogende gryder, varme fade, svinger kniven over dine grøntsager og gemmer dine frostvarer væk.

Derfor er der ikke noget mere frustrerende, når lyset i din ovn eller køle-fryseskab forsvinder. Men bare rolig, vi står klar til at hjælpe dig. I vores sortiment finder du således et stort udvalg af pærer til køkkenet, herunder særligt dit køleskab og din ovn.
Det særlige ved køleskabspærer er, at de kan modstå den store mængde fugt, der altid vil være i et køleskab eller en fryser. Du kan derfor ikke bruge en almindelig pære til dit køleskab.

Modsat køleskabspærer så kan ovnpærer modstå meget stærk varme. I vores sortiment finder du pærer, som kan klare temperaturer på helt op til 300 grader. Husk dog at slukke for strømmen, før du udskifter pærerne i din ovn.

Find en ny pære til din bil

Et andet sted hvor det er livsnødvendigt at have lys, er når du sidder bag rattet i din bil. I Danmark er der af gode grunde krav om, at vi har lys i vores for- og baglygter, når vi færdes i trafikken. Derfor finder du selvfølgelig også autopærer til forskellige formål med lang levetid og høj driftssikkerhed her på siden.

Med en ekstra autopære liggende i bilen, kan du være sikker på at slippe for at få bøder, hvis uheldet skulle være ude og du løber tør for strøm i dine for- eller baglygter.
En autopære har således tjent sig hjem igen, før den er blevet taget i brug. I vores sortiment finder du et stort udvalg af autopærer fra Phillips, som er blandt de førende brands på markedet indenfor produktion af autopærer.

Hos os finder du blandt andet autopærer med forskellige funktioner, herunder Philips Vision, som giver dig 30% bedre udsyn, VisionPlus som giver 60% forbedret udsyn eller Longlife som har en ekstraordinært lang levetid.

Du kan finde ud af, hvilken type bilpære, der passer til din bil ved at kigge på din gamle pære, eller du kan slå din bilmodel op i en database.

Spar mange penge på storkøb og få lynhurtig levering

Hos Batteribyen ønsker vi ikke kun at have de bedste produkter til de bedste priser. Vi vil også give vores kunder den bedste service. Derfor får du altid lynhurtig levering på 1-2 dage, 60 dages fortrydelsesret og billig fragt.

Vi mener, at det skal være nemt og sikkert at handle online, hvorfor vi altid bestræber os på at give dig de absolut bedste vilkår.

Du har også mulighed for at opnå store besparelser, hvis du køber engros. Du er meget velkommen til at kontakte os på enten telefon eller e-mail, hvis du ønsker at placere en særlig stor ordre.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk