Garanti / Reklamation / Fejl

Garanti / reklamation / Fejl

Vores mål er at have tilfredse kunder. Det får vi kun, hvis vi leverer som aftalt, samt løser tingene hurtigt og effektivt, hvis der, mod forventning, skulle blive behov for en reklamation. Når vi taler med vores kunder og læser anmeldelserne på TrustPilot.dk, så kan vi se, at det i høj grad lykkes for os. 

 

retur batteriby


For at du kan være helt sikker på, hvordan vi forholder os til returnering, garanti og reklamation, kommer her en kort gennemgang:

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 60 dages fortrydelsesret, når du handler på batteribyen.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.
Emballage og varens stand, når du sender den tilbage

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Da originalemballagen i nogle tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
batteribyen.dk ApS
Spettrupvej 1
8722 Hedensted

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Du får naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du vedlægger ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsretten

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på batteribyen.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Batteribyen.dk ApS
Spettrupvej 1
8722 Hedensted

OBS! Vi kan ikke hente i pakkeshops o.l., det skal sendes retur til vores adresse.


Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du må meget gerne kontakte os på forhånd enten på tlf. +45 75 89 72 00 eller email info@batteribyen.dk på forhånd, så vi har mulighed for at sende en ny vare til dig sammen med en returlabel, så du fragtfrit kan returnere varen. 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Har vi sendt en forkert vare til dig:
Skulle det ske, at vi ved en fejl har sendt noget forkert til dig, beder vi dig kontakte os enten på tlf. +45 75 89 72 00 eller email info@batteribyen.dk - så ombytter vi hurtigst muligt varen med den korrekte.
Oplys dit webordrenummer, så finder vi din ordre frem og ser hvad du oprindeligt har bestilt.
Vi sender den korrekte vare afsted hurtigst muligt (oftest samme dag som du ringer) og vi sender noget returporto med, så du kan returnere den forkerte vare til os uden at have omkostninger ved det.

 

Batteribyens udstyrsgaranti
Hvis dit udstyr går i stykker på grund af et produkt købt hos batteribyen.dk, giver vi dig naturligvis erstatning for dette. Vi dækker et beløb på op til 10.000 DKR. Denne udstyrsgaranti gælder i 12 måneder fra købsdatoen.  Læs mere om vores udstyrsgaranti her.


Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk