Lygter

Vi har hos Batteribyen et stort udvalg af lygter til en lang række forskellige formål fra mærker ... Læs mere

Vi har hos Batteribyen et stort udvalg af lygter til en lang række forskellige formål fra mærker som bl.a. COAST og Energizer. Her skal nævnes pandelygter, lommelygter, ATEX lygter og arbejdslamper. Naturligt lys er i mange tilfælde ikke nok til at lyse et objekt op og det er i den mørke vinter tid også vigtigt at blive set i trafikken og kunne se.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 267

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 267

Side
pr. side

Vores store udvalg af lygter til adskillige formål bærer præg af kvalitet og driftsikkerhed. Vores lygter tjener en lang række formål fra lys på cyklen til lys under motorhjelmen med arbejdslamper. Vores udvalg af lygter er stort og du kan sandsynligvis finde netop den lygte eller de lygter, der dækker dine behov. De lygter vi forhandler inddelt i de ovenstående kategorier.

Praktiske pandelamper

Pandelygter er super praktiske, når der skal udføres opgaver med begge hænder, og det er mørkt. Det giver fuld bevægelsesfrihed til hænderne og er derfor at foretrække til arbejde i mørke omgivelser eller dårligt oplyste steder. Pandelamper er også flittigt brugt i industrien til at placere på arbejdshjelme.

En pandelampe er også ideel til løb, når formen skal holdes ved lige, og vi har derfor pandelamper designet til formålet. Det er lette lygter, der lyser kraftigt, så vejen bliver lyst op, og du kan blive set af modkørende trafik.

Anvendelige arbejdslamper

Arbejdslamper er nødvendige til en lang række opgaver. Eksempelvis når der skal renoveres om aftenen i mørke lokaler. Arbejdslamper er i sagens natur mobile og nemme at flytte rundt til netop der hvor man har brug for lyset. Vi forhandler flere forskellige arbejdslamper med forskellige anvendelsesmuligheder. Eksempelvis forhandler vi så du kan få en arbejdslampe så du kan komme til at se lette ufremkommelige steder under motorhjelmen på bilen og store arbejdslamper på stativer, med stor lysstyrke.

Smarte cykellygter

Vi forhandler også lygter til at sætte på cyklen, så du både overholder loven om at have lys på cyklen og har muligheden for at blive set i mørket at bilister og andre cykelister. Du kan både købe vores cykellygter enkeltvis til hhv. for og bag på cyklen eller du kan købe dem i sæt. Det er vigtigt at have lys på cyklen mest for din egen sikkerheds skyld og dernæst for at undgå en ærgerlig bøde pga. manglende lys.

Lette lygter

Vi har også et stort udvalg af lommelygter, eller hvis du er på jagt efter en almindelig lommelygte. Vi forhandler taktiske lygter, der er håndholdte lygter med en håndsbetjening, hvilket er ideelt til politi, militær og vagtpersonale. Vi sælger også mindre avancerede lommelygter til den private forbruger, som blot ønsker en let og kraftig lommelygte til eksempelvis at blive set i mørket eller lyse mørke områder op.

Som overstående indikerer har vi en lang række forskellige lygter til forskellige formål. Hvis du skulle have spørgsmål til lygter er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på info@batteribyen.dk eller 75897200, så vil vi vejlede dig omkring dit valg af lygter.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk