AA batterier

Her ser du vores udvalg af engangsbatterier i AA størrelse. Vi har kendte mærker som DURACELL, Ma... Læs mere

Her ser du vores udvalg af engangsbatterier i AA størrelse. Vi har kendte mærker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.
AA batterier kan du bruge til bl.a. spillekonsoller, fjernbetjeninger, legetøj, musikafspillere og digitalkamera.

Du kan også købe genopladelige AA batterier. Vi anbefaler Coast Zithion-X 1.5V USB-C genopladelige batterier (Li-Ion).

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 40

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 40

Side
pr. side

Kun de bedste AA batterier

Vi forhandler kun de bedste AA batterier på markedet, nemlig dem fra velkendte mærker som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.. Vi har gode aftaler med vores leverandører, hvilket betyder at vi kan give dig den bedst mulige pris. Du finder derfor billige batterier i størrelsen AA her, uden at du behøver og gå på kompromis med kvaliteten. Kig vores udvalg igennem, og find et godt tilbud på lige netop det AA batteri, som du skal bruge.

AA batterier til små genstande med højt strømforbrug

AA batterier bruges til mindre genstande, som du ofte også vil se AAA batterier anvendes til. Det kan f.eks. være legetøj, kameraer, barbermaskiner, computermus og mange andre mindre elektroniske genstande. Forskellen på et AA og AAA batteri er størrelsen og energi kapaciteten af selve batteriet. Selvom de to batterityper har den samme mængde spænding, er der typisk mere energi i et AA batteri. Til elektroniske genstande der har et højt strømforbrug, vil du ofte se at du skal bruge AA fremfor AAA batterier.

AA lithium batterier

Hvis der er tale om en elektronisk genstand, der enten anvendes udenfor eller har et højt strømforbrug, så kan vi anbefale at du vælger et lithium AA batteri, da de kan modstå ekstreme vejrforhold. Et lithium batteri er modstandsdygtigt mod temperaturer på helt ned til -40°C og op til 60°C.

Køb AA batterier i større mængder

Til dig som skal bruge mange AA batterier, kan vi anbefale at du tager et kig på vores kategori for storkøb af alkaline AA batterier. Når du handler hos os, så har du nemlig mulighed for at opnå fordelagtige priser, hvis du køber ind i større mængder. Slå en god handel af ved at købe flere på en gang!

Få den AA-batterier på tilbud hos Batteribyen

Hos Batteribyen finder du masser af gode tilbud på aa batterier tilbud. Vi har løbende gode tilbud i løbet af året. Når du handler hos os kan du altid være sikker på at gøre en god handel. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder de bedste priser og de bedste tilbud. Skriv dig op til vores nyhedsbrev så du er sikker på ikke at gå glip af vores næste gode tilbud på aa batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk