Solcelleoplader

På denne side finder du vores udvalg af solcelleopladere og solcellepowerbanks. Med en solcelleop... Læs mere

På denne side finder du vores udvalg af solcelleopladere og solcellepowerbanks. Med en solcelleoplader kan du nemt og hurtigt give dine elektriske apparater nyt liv på en hurtig og klimabevidst måde.

Vis som Liste Gitter

6 varer

pr. side
Vis som Liste Gitter

6 varer

pr. side

Find markedets bedste solcellepowerbanks hos Batteribyen

Det særlige ved en solcellepowerbank er at den selv kan oplade sig eget batteri, hvorefter den kan oplade dine andre elektroniske apparater, såsom din mobiltelefon eller din tablet. Med en solcelleoplader skal du aldrig være bange for at løbe tør for strøm, når du mindst ønsker det. Vores solcellepowerbank har et solpanel på den ene side og på den anden side finder du en USB-port du kan bruge til at oplade din mobiltelefon eller andre elektroniske enheder.

Vores mest populære solcellepowerbank er vores Powerbank Apollo 2 12.000mAh, der med sin enorme kapacitet er den perfekte powerbank til dem, der konstant er på farten. Den kan lade en iPhone 7 op tre gange og en Samsung S8 to gange, før den skal selv skal lades op!

Desuden er der masser af plads tilbage, så du også kan tage dig af dine andre elektroniske enheder, inden den løber tør for strøm.

Mindsk dit klimaaftryk ved at bruge en solcelleoplader

Udover at være utrolig praktisk at have med sig, så er en solcellepowerbank også utrolig klimavenlig, da du kan oplade den udelukkende ved hjælp af solens stråler.
Dette er både mere energivenligt, end hvis du vil lade dine elektroniske enheder op via en almindelig stikkontakt, eller hvis du i stedet har elektroniske produkter, som bruger engangsbatterier.

Hos Batteribyen er vi glade for at have produkter i vores sortiment, der på en smart og simpel måde kan være med til at sænke vores fælles klimaaftryk en smule.

Få den bedste service når du handler hos os

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rette oplader til ens behov. Hos Batteribyen er det, der adskiller os fra andre forhandlere, ikke kun vores produkter, men i stedet vores fantastiske service, da vi tilbyder prismatch.

Så skulle du finde et af vores produkter et andet sted til en lavere pris end den, han kan få her, vil vi altid matche det. Derudover tilbyder vi lynhurtig levering på 1-2 dage, så du ikke skal gå og vente længer end højest nødvendig på en pakke fra os. Og skulle du være i tvivl om, hvilken pandelygte, der passer bedst til dig, så tag endelig fat i vores kundeservice.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk