Rejseadapter

Når du planlægger en rejse, er en af de første ting, du skal tænke på, hvordan du vil oplade dine... Læs mere

Når du planlægger en rejse, er en af de første ting, du skal tænke på, hvordan du vil oplade dine enheder. Mange lande har forskellige stik- og spændingsstandarder, så det er vigtigt at have den rigtige rejseadapter. Lige meget, hvor du gerne vil rejse hen, kan du finde den rigtige rejseadapter her på siden.

Hvad er en rejseadapter?

En rejseadapter er et lille apparat, der gør det muligt for dig at tilslutte dine elektroniske enheder til stikkontakter i andre lande. Dette giver dig mulighed for at oplade dine enheder og holde kontakten med verden, mens du rejser. Rejseadaptere er ofte kompakte og lette, hvilket gør dem nemme at bære med sig, når du rejser. De er også ofte designet med sikkerhed i tankerne og er udstyret med beskyttelse mod overspænding og kortslutning.

Rejseadapter til forskellige lande

Her er en guide til de mest populære rejsemål og de kendetegn, du skal være opmærksom på, når du vælger en rejseadapter.

Rejseadapter England 

En rejseadapter til England bruger Type G stik, der har en tre-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 230V.

Rejseadapter USA

En rejseadapter til USA bruger Type A og Type B stik, der har en to-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 110-120V.Læg mærke til at dette er væsentligt lavere end spændingen i en europæisk stikkontakt. Dette skal man særligt være bevidst om, hvis man køber elektronisk udstyr i USA såsom en Macbook eller en ny iPhone. I disse tilfælde vil man få brug for en omformer, når man ønsker at tage sine nye computer eller smartphone i brug, når man kommer hjem igen. 

Rejseadapter Australien

En rejseadapter til Australien bruger Type I stik, der har en tre-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 230V.

Rejseadapter Italien

En rejseadapter til Italien bruger primært Type C, F og L stik, der har en to-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 230V.

Rejseadapter Schweiz

En rejseadapter til Schweiz bruger Type J stik, der har en to-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 230V.

Rejseadapter Sydafrika 

En rejseadapter til Sydafrika bruger Type M stik, der har en tre-stiftet stikstandard med et spændingsniveau på 220-240V.

 

Hvis du rejser til mange forskellige lande, kan det være en god idé at vælge en verdensomspændende rejseadapter, der gør det muligt at tilslutte stik i de fleste lande.

Køb rejseadaptere hos Batteribyen

Hos Batteribyen har vi et bredt udvalg af rejseadaptere, hvor end du rejser hen i verden. Vi tilbyder desuden hurtig levering på 1-2 dage, billig fragt og 60 dages returret. Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide mere. Det kan du gøre ved at ringe til telefon: +45 75 89 72 00 eller udfylde en kontaktformular på vores kontaktside.

 

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk