C / Baby Batterier

Vores udvalg af engangsbatterier i C størrelse omfatter bl.a. kendte mærker som DURACELL, Japcell... Læs mere

Vores udvalg af engangsbatterier i C størrelse omfatter bl.a. kendte mærker som DURACELL, Japcell, Energizer, Panasonic og Varta.

Et størrelse C batteri bruges ofte i bl.a. lygter, legetøj, ringeklokker og ghettoblastere.

C-batterier kan også fås som genopladelige batterier, som kan bruges igen og igen.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 17

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 17

Side
pr. side

Stort udvalg af C batterier

Er du på udkig efter et nyt C batteri? Så er du kommet til det rette sted, for vi har nemlig et kæmpe udvalg af engangsbatterier i størrelsen C. Alle vores batterier er fra velkendte producenter som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta. Du kan altid finde en god pris på C batterier hos os, da vi handler ind i større mængder, for at kunne give dig den bedst mulige pris.

C, baby eller LR14 batteri?

Kært barn har mange navne, og C batteriet går også under betegnelsen baby batteri eller LR14 batteri. Denne type batteri anvendes som regel i dagligdags elektronik produkter, så som ringeklokker, legetøj, radioer, cykellygter og lignende.

Genopladelige LR14 batterier

Om du skal vælge et almindeligt C batteri eller et som kan genoplades, afhænger i høj grad af hvad du skal bruge batteriet til. Ligesom med AAA, AA, D & E batterier vil et engangsbatteri være bedst, hvis dit elektroniske apparat anvendes sjældent. Et genopladeligt C batteri er en bedre løsning, hvis du bruger det elektroniske apparat hyppigt, eksempelvis radio eller legetøj.

Genopladelige batterier er ydermere et godt valg, hvis du gerne vil skåne miljøet og samtidig spare penge. De bedste genopladelige batterier kan nemlig oplades helt op til 2100 gange. Vi har både et stort udvalg af genopladelige C batterier og selve oplader til C batterier.

Mængderabat på C-batterier

Blandt vores batterier finder du et af Danmarks største udvalg af almindelige og genopladelige C batterier, og hvis du er på jagt efter et stort parti, så kan du spare mange penge!

Vi sælger nemlig også større partier af C batterier, så du kan opnå mængderabat når du køber mange batterier ad gangen. Kig nærmere i vores kategori for storkøb af C batterier, og find et godt tilbud.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk