Bilbatterier

Bilbatterier fra Batteribyen På denne side finder du vores store udvalg af bilbatterier. Disse b... Læs mere

Bilbatterier fra Batteribyen

På denne side finder du vores store udvalg af bilbatterier. Disse batterier kaldes også for autobatterier og kan anvendes til både biler og større varevogne. Med et ekstra bilbatteri skal du aldrig være bange for at løbe tør for strøm, når du er på farten. Læs mere om hvad du skal være opmærksom på, når du skal købe et bilbatteri nedenfor.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
De meste populære i denne kategori
Sådan fungerer et bilbatteri

Et bilbatteri adskiller sig fra et almindeligt standardbatteri ved at være designet til at klare de konstante krav om start og stop, som en bilmotor stiller. Et almindeligt standardbatteri er ikke beregnet til konstant at blive tømt og genopladet som et bilbatteri, så det holder ikke så længe. Et bilbatteri fungerer derfor ved at bliver konstant opladet og afladet, hvilket gør det til et meget mere holdbart batteri end dets standardmodstykke.

Dette gør bilbatterier til en vigtig del af enhver bils motor, og de er ansvarlige for at drive alt fra startmotoren til lys og vinduesviskere. Hvis du nogensinde har været på en lang køretur, og din bil pludselig er holdt op med at fungere, er der en god chance for, at det var et fladt bilbatteri, der var årsag til problemet. Derfor er det så vigtigt at have mindst ét ekstra bilbatteri, som du nemt kan udskifte, når det er nødvendigt.

Hvilke typer bilbatterier findes der?
Der findes tre hovedtyper af bilbatterier:
- Blybatterier
- AGM-batterier
- Gelbatterier

Blybatterier:
Blysyrebatterier er den mest almindelige type bilbatteri. De består af en blypositiv terminal og en blynegativ terminal, og der bruges syre til at skabe en kemisk reaktion mellem de to terminaler. Denne type batteri er relativt billigt og det er let at vedligeholde, men det er også den tungeste batteritype.

AGM-batterier:
AGM-batterier er en nyere type bly-syre-batteri. De bruger en AGM-separator (Absorbent Glass Mat) i stedet for en separator af flydende syre. Dette gør dem mere modstandsdygtige over for vibrationer og stød, og de er også lettere end traditionelle blybatterier.

Gelbatterier:
Gelbatterier er en type blybatteri, der anvender gel i stedet for flydende syre. Det gør dem mere modstandsdygtige over for vibrationer og stød, og de er også dyrere end traditionelle bly-syre-batterier.

Find det rette bilbatteri til dit behov
Når du skal vælge et bilbatteri, er der nogle få ting, du skal overveje. Nogle af de vigtigste ting at have for øje er følgende:
- Størrelsen af batteriet
- Batteritypen
- Batterikvaliteten

Bilbatteriets størrelse: sørg for det passer til din bil
Noget at det første du skal sørge for er, at bilbatteriet passer til din bil. Der er således stor forskel på hvilket batteri man vil købe til en lile bil som en Fiat 500 og en Peugeot 4007. Sørg for at vælge et bilbatteri, der har den rigtige størrelse til din bil. Batteriet skal kunne passe ind i den plads, der er til rådighed, og det skal også have den rigtige spænding til din bil.

Batteritypen:
Som nævnt ovenfor findes der flere forskellige typer bilbatterier, herunder bly-syre-, AGM- og gel-batterier. Afhængigt af dine behov og dit budget kan du overveje en af disse muligheder, når du vælger et bilbatteri.

Batterikvaliteten
En tredje ting du bør overveje, er batterikvaliteten. Når du køber et bilbatteri, er det vigtigt at vælge et batteri af høj kvalitet fra et velrenommeret mærke. Det er med til at sikre, at dit bilbatteri holder i lang tid, og at det kan modstå kravene fra din bilmotor.

Hvis din bil har start-stop funktion
Endelig er en fjerde ting at overveje, når du køber et bilbatteri, om din bil har en såkaldt start-stop-funktion. De fleste nye biler i dag har denne teknologi indbygget, men ældre modeller har måske ikke denne funktion. Generelt fungerer biler med start-stop-funktion anderledes end andre biler med hensyn til, hvordan de trækker strøm fra deres batterier; de kræver derfor specialdesignede batterier, der er optimeret til dette specifikke formål.

Varta bilbatterier
I vores sortiment finder du primært bilbatterier fra mærket Varta bilbatterier. Og det er langt fra tilfældigt. For Varta er en de førende producent af bilbatterier af høj kvalitet, og de er kendt for deres holdbarhed og ydeevne. Med et Varta-batteri kan du være sikker på, at du får et produkt af højeste kvalitet, der holder i mange år. Vores sortiment indeholder både almindelige startbatterier fra Varta samt start-stop batterier.

Find batterier til alle typer køretøjer hos Batteribyen
Hos Batteribyen finder du ikke kun batterier til biler. Vi har tværtimod batterier til alle tænkelige køretøjer lige fra biler og varevogne her på siden til batterier til motorcykler, landbrugsmaskiner, traktorer, lastbiler, busser og meget mere.

Få den bedste service, når du handler hos Batteribyen
Vi ønsker ikke kun at give vores kunder de bedste batterier på markedet inden for alle kategorier. VI ønsker også at give den bedste service. Derfor kan du altid være sikker på at finde batterier til yderst konkurrencedygtige priser. Hvis du ønsker at købe stort ind, kan vi også tilbyde ekstra gode rabatter. Derudover tilbyder vi også altid hurtig levering i hele landet. Du skal derfor ikke gå og vente i lang tid, når du handler hos os.

Kontakt os hvis du har flere spørgsmål
Vi ved af erfaring, hvor svært det kan være at finde det helt rette batteri. Derfor sidder vi altid klar til at hjælpe. Vores dygtige medarbejdere har stort kendskab til vores produkter, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis der er noget du er i tvivl om eller ikke kan finde svar på. Vi glæder os til at høre fra dig.
Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk