Lygter & Lys

På denne side ser du vores udvalg af lygter og lys. I vores sortiment finder du både lygter og ly... Læs mere

På denne side ser du vores udvalg af lygter og lys. I vores sortiment finder du både lygter og lys til udendørs og indendørs brug. Alle vores produkter kommer fra velkendte brands, såsom COAST og Energizer.  

Vi har altid masser af gode tilbud og tilbyder altid prismatch på vores produkter. Så hvis du skulle finde dit produkt billigere hos en anden forhandler, så matcher vi prisen. Vores kundeservice sidder desuden altid klar til at hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt, der passer bedst til dine behov.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 643

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 643

Side
pr. side

Gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg af lygter

Hos Batteribyen forhandler vi et af landets bedste sortimenter af forskellige lygter til ethvert behov. Denne kategori indeholder blandt andet Lygter, lamper, pærer og cykellygter.

Alle vores produkter kommer fra førende producenter som Coast, Energizer og Nightstick, så vi kan sikre vores kunder den bedste kvalitet og en lang levetid.

Vi kan også anbefale dig at tage et kig på vores meget praktiske pandelygter. Disse er ideelle til dig, der ønsker komplet bevægelsesfrihed, når du arbejder eller færdes i mørke omgivelser. Vores pandelygter kan også bruges i forbindelse med mange andre udendørs aktiviteter, såsom sport eller camping.

Find lamper til skarpe priser hos Batteribyen

Udover lygter så finder du også vores lige så imponerede udvalg af lamper her på siden. I vores sortiment finder du blandt andet spotlamper, loftslamper, arbejdslamper, solcellelamper og mange flere.

Vores loftslamper og spotlamper kommer i forskellige prisklasser fra velkendte producenter som Sylvania og Nedis. Alle vores lamper er lavet i et moderne og neutralt design, så de nemt kan blende ind i din bolig, uanset hvordan den er indrettet. Særligt for vores loftslamper er, at de giver en god og ensartet belysning i hele rummet, mens spotlys er velegnede til mere direkte belysning til eksempelvis badeværelset.

Få lynhurtig levering og god kundeservice hos os

Hos Batteribyen sætter vi en ære i at tilbyde alle vores kunder en service udover det sædvanlige.

Vi kan stå 100% inde for vores produkter, og du vil som forbruger altid opleve vores kundeservice som værende særlig professionel og hjælpsom. For os handler fantastisk service også i høj grad om at have et stort produktsortiment, lave priser og hurtig levering.

Der er ingen grund til at vente længe på dine varer, når du handler online. For at sikre den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os, bestræber vi os altid på at levere dine varer så hurtigt som muligt. Bestiller du dine varer inden kl. 14 i hverdage, bliver de sendt samme dag.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk