Havetraktor

Oplever du at dit havetraktorbatteri er fladt, faldet sammen eller måske er begyndt at tære, så k... Læs mere

Oplever du at dit havetraktorbatteri er fladt, faldet sammen eller måske er begyndt at tære, så kan det være blevet tid til et nyt batteri til din havetraktor. Hos Batteribyen har vi samlet et stort udvalg af forskellige batterier til lige netop din type havetraktor. I vores sortiment kan vi tilbyde batterier til både nymoderne eldrevne havetraktorer og til de klassiske havetraktorer med forbrændingsmotor, der har brug for et startbatteri. Når du kigger på et havetraktor batteri, så er der flere kriterier, du kan vælge ud fra, herunder: spænding, ampere, polplacering, pris og mærke.

Vis som Liste Gitter

8 varer

pr. side
Vis som Liste Gitter

8 varer

pr. side

Husk et batteri til din havetraktor

I foråret, sommeren og efteråret er havetraktoren højst sandsynligt uundværlig, og er en stor del af det udendørs arbejde, der udføres i haver, på gårde, nedlagte landbrug samt husmandssteder.

Det er alt lige fra kørsel af haveaffald, fliser, sten, rivning af gårdsplads til plæneklipning. Alle disse opgaver kræver sin maskine, og her kommer din velfungerende havetraktor selvfølgelig i spil. Men før din havetraktor er funktionsdygtig, så kræver det et driftssikkert batteri. Derfor er det selvfølgelig ærgerligt, hvis dit batteri er fladt eller faldet sammen, så du ikke kan udføre din haveopgaver. Ved at vælge et batteri til din havetraktor fra Batteribyen, så er du sikret både kvalitet og ikke mindst en god pris.

Hvis du helliger dig til den klassiske forbrændingsmotor, og har brug for et startbatteri, så kan vi anbefale mærkerne Garden og MTD. Disse producenter leverer driftssikre batterier, som giver dig lang batterilevetid og ydeevne.

Omvendt hvis du har en eldrevet havetraktor eller plæneklipper, så er vores Multipower havetraktor batteri et sublimt valg.

Uanset hvad du har brug for, så har vi et ekstraordinært udvalg af 12v spændingsbatterier med forskellige kapaciteter herunder 18 Ah, 26 Ah og 30 Ah.

Hos os er kvalitet altid i højsædet, og derfor forhandler vi kun batterier til havetraktor fra de mest anerkende producenter som bl.a.:

-                           Stiga

-                           Rider

-                           Husqvarna

-                           MTD smart

-                           John Deere

-                           Johnsered

-                           Garden

-                           Multipower

 

Vedligeholdelse af dit havetraktor batteri

Når havetraktoren er kørt i skuret eller laden for vinteren, tænker du måske ikke på den igen før til foråret, når plænen skal klippes eller bøgehækken er trimmet, og du skal køre grene væk – det kan være en fejl, og kan koste ærgerlige penge til et nyt batteri. Et havetraktor batteri har godt af at blive brugt og dermed afladet og opladet ofte. Hvis det står en hel vinter uden at blive aktiveret, så kan battericellerne falde sammen, og det vil resultere i at du skal udskifte batterisyren eller kassere dit nuværende havetraktor batteri.

Om vinteren kan du med fordel aktivere batteriet ved blot at tænde havetraktoren eller oplade batteriet med en automatisk oplader en gang om måneden. På den måde vedligeholder du dit batteri hele året rundt, og får det optimale ud af vores produkt.

Hjælp til at finde et havetraktor batteri

Har du spørgsmål til dit valg af havetraktorbatteri, brug for vejledning til optimal anvendelse eller anden hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os på info@batteribyen.dk eller 75897200. Vi har mange års erfaring med batterier, og hjælper glædeligt med at finde det helt rette havetraktor batteri til din maskine. Husk at på Batteribyen.dk er du altid kun få dage fra at være i besiddelse af et nyt batteri til din havetraktor, eftersom vi har 1-3 dages levering. Frygt derfor ej hvis uheldet er ude, og dit nuværende batteri er ødelagt, faldet sammen eller på anden vis ukampdygtiggjort.

Vores batterier leveres altid i en beskyttende emballage, og er klar til brug uden yderligere opladning.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk