Hvorfor handle hos batteribyen.dk

Hvorfor handle hos batteribyen?

Grundene til at handle hos os kan være mange, men vi har en klar vision om at være din foretrukne leverandør af batterier, ladere, strømforsyninger, lygter og tilbehør til elektronik og IT fordi:

- Vi har det bredeste udvalg af kvalitetsprodukter fra kendte mærkevare producenter
- Lave priser og mulighed for mængderabet
- Service i særklasse - når der er problemer med varer købt hos os, så forsøger vi altid at finde den bedste løsning for dig.

Sådan handler du hos os:

For at gøre det nemmere for dig, har vi herunder lavet en kort introduktion til, hvordan du handler hos os:

1. Find den eller de varer, du ønsker at købe. Det kan du enten gøre gennem menuen af kategorier til venstre eller ved at søge på en del af produkt eller modelnavnet øverst i højre hjørne.

Indtastning af adresse og valg af forsendelses og betalingsform foregår altsammen på én og samme side.

2. Nu kan du enten logge på en eksisterende konto eller oprette din bestilling som ny kunde
- Hvis du har handlet hos os før, kan du blot logge på med din e-mail og dit personlige kodeord. (Har du glemt det sender vi et nyt i løbet af få sekunder)

- Hvis du ikke har handlet hos os før, skal vi bruge din e-mail, dit navn og din adresse, for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt for at kunne sende varerne til din valgte adresse.


3. Nu kan du vælge blandt vores forskellige betalingsformer med diverse kreditkort, netbankbetaling eller elektronisk fakturering og faktura betaling (8 dage netto kontant). Her kan du også lave en anden betalingsadresse end din standard adresse, hvis det f.eks. skal ændres til din firmaadresse.


4. Her kan du se en samlet oversigt over de forskellige valg, du har truffet i de ovenstående punkter. Nu er der blot tilbage at bekræfte oplysningerne samt vores handelsbetingelser. Hvis det er kort- eller netbank-betaling, vil du efterfølgende blive bedt om oplysninger om hhv. kort eller konto.


Så let er det at gennemføre en handel hos os. I langt de fleste tilfælde vil du ikke behøve at vælge alternative adresser til betaling og levering, men vi ved, at der er mange, som ind i mellem er glade for den mulighed.

Hvis du har særlige ønsker eller krav til din samhandel med os, er du altid velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner - /

batteribyen.dk

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk