Standardbatterier

Køb billige og holdbare batterier i almindelige størrelser. Her finder du et bredt udvalg af almi... Læs mere

Køb billige og holdbare batterier i almindelige størrelser. Her finder du et bredt udvalg af almindelige alkaline, lithium, knapcelle og special batterier på 1.5-12V. Det er kendte mærker af høj kvalitet i størrelser som AA, AAA, C, D, 9V, CR-123A, CR2, 2CR5, CR-P2 med flere i de forskellige kategorier herunder. Desuden finder du også knapcellebatterier i de populære CR2032, CR2450 og mange andre kendte knapceller. Sidst men ikke mindst så har vi også de specielle batterier som MN21, 23A, MN27, 4LR44, PX28L og mange andre. Finder du ikke det du søger så kontakt vores kundeservice på 75897200 eller på mail info@batteribyen.dk

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 452

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 452

Side
pr. side

Sådan fungerer batterier

Batterier er elementer, der producerer elektricitet gennem kemiske reaktioner. Batterier består af en eller flere galvaniske celler, som består af to forskellige metaller og en elektrolytopløsning. Når metallet opløses i elektrolytten, opstår der en elektrisk strøm. Denne proces kan finde sted, uanset om metallerne berører hinanden i et kredsløb eller ej, hvilket gør det til en selvstændig energikilde.

I et standard 9-volts batteri sidder disse galvaniske celler i et hylster med en fugtig pasta, der forhindrer dem i at røre hinanden, samtidig med at elektrisk strøm kan flyde mellem dem. På dit batteri kan du se en strimmel, der løber ned langs batteriets side og med to metaltakker i enden. Disse tænder leder elektriciteten til det, de berører, når du forbinder dit kredsløb ved at de skubbes på kontakterne i en kredsløb i hver ende. Selve opbygningen af batterier er relativ simpel og består af to elektroder, en katode og en anode. Katoden kendetegnes ved et plus, imens anoden kan kendes ved et minustegn. Katoden vil gerne frigive elektroner og anoden vil modsat gerne optage elektronerne fra katoden. Når elektronerne begynder at bevæge sig inde i batteriet, opstår der elektricitet. Standardbatterier løber tør for strøm, når anoden ikke længere kan optage flere elektroner eller, at katoden ikke kan afgive flere elektroner. Når dette sker, skal dine standardbatterier udskiftes. Batterier vil derfor altid miste deres oplagrede energi på et eller andet tidspunkt. Hvad betyder de forskellige batterityper?

Som du kan se på vores side, findes der mange forskellige batterityper. Forskellen på disse henviser både til batteriernes fysiske størrelse, samt deres ydeevne. Et AAA-batteri er således både fysisk mindre og har en mindre ydeevne end et AA-batteri. Nedenfor har vi samlet en kort oversigt over, hvad der kendetegner de mest almindelige batterityper:

AAA / L03

Den mest benyttede batteritype. De bruges blandt andet til digitalkameraer, fjernbetjeninger, vækkeure med mere. Disse batterier en højde på 44,5 mm og en diameter på 10,5 mm.

AA / L06

Disse batterier er ligeledes blandt de mest benyttede batterityper. Disse batterier bruges blandt andet til digitale kameraer, fjernbetjeninger, vækkeure med mere. Disse batterier en højde på 50,5 mm og en diameter på 14,5 mm.

C / R14

Denne type batterier er mest benyttet i cykellygter og andre mellemstore elektronikprodukter. Disse batterier en højde på 50,5 mm og en diameter - 26,2 mm.

D / R20

Denne type batterier er mest benyttet i de lidt større elektronikprodukter som ghettoblastere og forskellige måleapparater. Disse batterier en højde på 61,5 mm og en diameter på 34,2 mm.

E / R22

Det klassiske firkantede 9 volts batteri med begge poler i samme ende af batteriet. Det bruges blandt andet i trådløse mikrofoner og kraftige fjernbetjeninger Disse batterier en højde på 48,5 mm og diameter på 17,5 X 26,5 mm.

Find det bedste udvalg af batterier hos Batteribyen

I dag er de fleste af os så afhængige af batterier, at vi ikke tænker over det, før de løber tør for strøm. Det gælder både, når fjernbetjeningen efter langt tids brug ikke længere virker, eller når der bliver helt stille, fordi batteriet i høreapparatet er løbet tør for strøm. Heldigvis kan du hos os købe stort ind, så du altid er forberedt på det værste. Vi har massevis af standardbatterier på lager og endda til markedets bedste priser. Vores standardbatterier er lavet af alkaline, hvilket holder godt på strømmen, selv når du ikke bruger dem. Udover alkaline batterier finder du også engangsbatterier i lithium. Lithium er en kraftigere batteritype, som anbefales til mere strømkrævende enheder. Uanset hvad du mangler batterier til, kan du med garanti finde det rette produkt hos.

Vores batterier kommer fra de førende brands

Hos Batteribyen går vi op i at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet. Derfor fører vi udelukkende standardbatterier fra markedets førende producenter. Nogle af vores mest populære brands er således Panasonic, Maxell, Duracell og Energizer, der alle tilhører den absolutte top inden for batteriproducenter. For det er langt fra lige meget, hvilke batterier du køber og hvem du køber dem af.
Gentagne test af forskellige batterityper viser, at der inden for hver enkelt kategori af batterier såsom AA-batterier kan være kæmpe forskelle på, hvor lang levetid batterier fra de forskellige producenter har. I disse test er det tydeligt, at særligt Energizer og Duracell laver markedets bedste produkter.

Sådan passer du bedst på dine batterier

Det er vigtigt at opbevare sine batterier hensigtsmæssigt, hvis du ønsker at få det bedste ud af dem. Vores anbefaling er derfor at du opbevarer dine batterier et tørt og køligt sted. Dette kan eksempelvis være i en skuffe i skrivebordet. Sørg for at undgå varme og fugtige miljøer, såsom badeværelset, køkkenet, eller en vindueskarm.
Du bør heller ikke udsætte dine batterier for høje temperaturer, da dette kan beskadige dem og føre til at batteriet begynder at lække. Derudover anbefaler vi, at du ikke opbevarer dine batterier i nærheden af metaller, som eksempelvis mønter, da det kan skabe en kortslutning i batteriet.
Sidst men ikke mindst, så vil vi anbefale at du udelukkende anvender batterier af samme størrelse, type samt mærke. Undgå desuden at blande dine nye batterier med gamle batterier.

Få prismatch og store besparelser på storkøb hos os

Hos Batteribyen ønsker vi ikke kun at have de bedste batterier, men også at tilbyde den bedste service til vores mange kunder.

Derfor mener vi heller ikke, at det er prisen, skal skille os ad. Som en helt særlig service tilbyder vi derfor prismatch på alle batterier. Så hvis du set et produkt til en billigere pris hos en anden dansk forhandler, kan du nemt og hurtigt udfylde vores prismatchformular med link og pris. Så matcher vi prisen for dig - nemt og hurtigt!

Hvis du er erhvervskunde, er der også store besparelser at hente hos Batteribyen. I samarbejde med vores professionelle leverandører kan vi hurtigt og effektivt ekspedere store ordrer. Uanset om du er på udkig efter et stort antal alkaline batterier eller 500 pakker genopladelige batterier med specialmål, kan du være sikker på at lave en god handel hos os.

Få den bedste tilbud på batterier hos Batteribyen

Hos Batteribyen finder du masser af gode tilbud på batterier tilbud . Vi har løbende gode tilbud i løbet af året. Når du handler hos os kan du altid være sikker på at gøre en god handel. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder de bedste priser og de bedste tilbud. Skriv dig op til vores nyhedsbrev så du er sikker på ikke at gå glip af vores næste gode tilbud på batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk