Invertere

På denne side finder du vores invertere. Invertere kan omdanne din bils 12V / 24V cigaretstik til... Læs mere

På denne side finder du vores invertere. Invertere kan omdanne din bils 12V / 24V cigaretstik til et 220V stik, så du kan lade dine elektriske enheder op, imens du er på farten. Se vores store udvalg her og find den rette omformer i dag.

12/24 til 220V (Invertere)

Hvad er en inverter/omformer/vekselretter/transformer egentligt?

Det er et apperat der omdanner 12 eller 24V jævnstrøm fra din bil/lastbil til 230V vekselstrøm så du kan oplade din elektronik som du normalt ville gøre det i stikkontakten derhjemme.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
De meste populære i denne kategori
Hvorfor skal jeg have en 12V omformer?
En inverter er en omformer, der kan lave din bils 12V cigarstik om til et 220V stik. Med en 12V til 220V omformer, kan du hurtigt lade dine elektroniske apparater op, imens du er på farten.

En inverter kan også bruges af lastbiler, hvor den kan lave dens 24V stik om til et 30V stik. Når du skal udvælge en inverter eller omfordeler, er det vigtigt, at du sørger for, at den kan levere watt nok til de elektroniske apparater, der skal lades op. 12 volt er standard for langt de fleste personbiler i dag, mens lastbiler som sagt har en tilslutning på 24 volt.

Omformere kan bruges inden for mange forskellige erhverv
Omformere kan dog ikke kun bruges i biler, men ligeledes i campingvogne og på både, samt i en lang række erhvervsmæssige sammenhænge.
Særligt håndværkere kan have brug for en alternativ strømkilde, såfremt der ikke findes stikkontakter. Håndværkere vil typisk skulle bruge omformerne til deres el værktøj, som kræver en stor mængde strøm for at kunne fungere optimalt.

Hvilken omfordeler skal jeg vælge?
Når du skal vælge en omformer til din bil, skal du ikke kun tage stilling til, hvor kraftig din omformer skal være. Du skal også tage stilling til, om du skal have en omformer med ’ren sinus’ eller ’modificeret sinus’.

Til elektronisk udstyr som computere og tv'er er den "rene sinusbølge" mere egnet end modificerede modeller. Førstnævnte genererer ingen varme under overførslen af elektricitet, mens sidstnævnte kan forårsage kortslutninger af dine elektriske apparater, hvis den bruges uforsigtigt eller utilstrækkeligt.

Køb en 12V omformer fra førende brands
Hos Batteribyen lægger vi stor vægt på at kunne tilbyde de bedste produkter til de bedste priser, inden for alle kategorier, og dermed også inden for invertere.
En vores mest populære produkter er vores Green Cell 12V til 230V, 3000W/6000W, Ren sinus inverter til biler.

Denne ren sinusbølgeinverter giver dig mulighed for at bruge 230 V-enheder via et 12V DC-stik, hvilket er perfekt til campingvogne og både. Du behøver ikke at investere i dedikeret udstyr, når du køber denne model.

Denne modificerede version kan levere den samme kvalitet af elektricitet, som vi får derhjemme fra vores stikkontakter - så den er ideel, hvis du har noget følsomt elektronik, der ikke fungerer godt med almindelige modificerede bølger eller har problemer med interferens. Vi anbefaler disse omformere til primært Notebooks, gamingudstyr samt til forstærkere.

Få masser af gode fordele ved at handle hos Batteribyen
Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rette inverter til ens behov. Hos Batteribyen er det, der adskiller os fra andre forhandlere, ikke kun vores produkter, men i stedet vores fantastiske service.

Vi tilbyder således prismatch på en lang række produkter og derudover sørger vi altid for lynhurtig levering på 1-2 dage, så du ikke skal gå og vente længere end højest nødvendig på en pakke fra os. Og skulle du være i tvivl om, hvilken robotplæneklipper, der passer bedst til dig, så tag endelig fat i vores kundeservice.
Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk