Engros - Storkøb

Engros - Storkøb

Hvad er storkøb?
Storkøb er vores engrosafdeling for professionelle batteriindkøbere. Det kan være erhvervskunder med behov for større mængder eller specielle batteripakker. Det kan også være offentlige virksomheder eller institutioner med særlige ønsker og behov.

 

Hvad kan vi levere?
Vi kan levere alt fra knapceller med flige til specialdesignede pakker baseret på kvalitetsceller fra førende japanske producenter. Vi samarbejder med verdens førende batteriproducenter og kan derfor levere et produkt, hvor kvaliteten er i verdensklasse.

Står du og mangler 10.000 knapceller med specielle loddeflige? Eller 500 pakker genopladelige batterier med specielle mål? Eller skal du bare bruge en god pris på et stort kvantum alkaline batterier, genopladelige batterier, ladere eller lygter? Så er du kommet til det rette sted. I samarbejde med vores professionelle leverandører kan vi besvare alle tekniske spørgsmål og levere tekniske datablade på alle produkter.

Ofte kan vi også levere flere forskellige kvaliteter alt efter det konkrete behov.

 

Engrossalg - kolli tilbud
Under menupunktet Industribatterier finder du Engrossalg af batterier. Her kan du få aktuelle skarpe tilbud på varer, der kun kan købes i hele kolli, men til en ekstra skarp pris. Det er ikke meningen, at vi vil placere alle varer her - kun aktuelle gode tilbud. Skynd dig - de er der kun så længe lager haves.
Køb batterier engros - klik her


Hvem leverer vi til?
Erhverv
Industri
Produktion
Offentlige institutioner og virksomheder
Detailhandel
Landbrug
Værksteder


Mærkevarer til den rigtige pris
Da vi i forvejen har attraktive aftaler med forskellige producenter, kan vi levere følgende stærke mærkevarer indenfor batterier, ladere og lygter til meget attraktive priser ved mængdekøb:

Batterier og ladere fra: SANYO, JAPCELL, RENATA, DURACELL, VARTA, PANASONIC, ENERGIZER & ANSMANN

Lygter fra: COAST LED


Konkurrencedygtige priser
Med direkte storkøb hos batteribyen er der store besparelser at hente. Vi vil være billigst med det bedste! Kvalitet til lavpris.

Send en e-mail til info@batteribyen.dk så laver vi et godt tilbud til dig.

Er du forhandler:

Se mere på vores forhandlerside: dealers.lakuda.dk

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk