LED Pærer

LED pærer er en energieffektiv lyskilde med en lang levetid, hvilket gør dem ideelle, når du ønsk... Læs mere

LED pærer er en energieffektiv lyskilde med en lang levetid, hvilket gør dem ideelle, når du ønsker at reducere dit energiforbrug. LED pærer fås i et bredt udvalg af farver og stilarter, så du kan finde en, der passer til dit behov og stil. De kan desuden anvendes til både indendørs og udendørs belysning.

Nu kan du få billige LED pærer og spare penge på elregningen

Selv hvis du ikke ved så meget om belysning og LED pærer, så har du nok hørt om Watt, volt og farvegengivelse. I dag måles effekten af en LED pære, et LED spot og andet belysning i Lumen frem for Watt.

Du kan få billige LED pærer med samme høje effekt og Lumen som dine glødepærer. LED pærer har i dag samme effektive spredningsgrad, hvis ikke den er bedre end glødepærens. De fleste LED pærer er også dæmpbare og har en farvegengivelse, der også er stærkere end en glødepæres.

Ikke desto mindre kan du spare mange penge ved at investere i en billig LED pære. Først og fremmest er LED pærer særligt energieffektive. De er helt op til 5-6 gange mere effektive end glødepærer. Deres levetid er op til 40 gange længere, og så er deres strømforbrug langt lavere i forhold til det udbytte, de giver.

Ved at investere i LED belysning, får du ikke bare en billig LED pære ved køb, men også ved forbrug. Hver gang du vælger at købe en LED pære, sparer du helt op til syv køb af glødepærer.

Kan du nu også få den rigtige LED pære?

Hos Batteribyen kan du købe alverdens forskellige LED pærer. Vi har billige LED pærer E27, billige LED pærer E14, billige LED pærer G9, billige LED spot GU10 og mange flere.

Når du skal vælge den rigtige LED pære, kan spredningsgraden være en indikator for, hvordan lyset ser ud i stuen eller i køkkenet. Skal LED pæren sidde i en lampe uden lampeskærm, eller hvor lampeskærmen er meget tynd eller måske helt klar, er det vigtigt, at din LED pære har en høj spredningsgrad. Hvis spredningsgraden er for lav, og lampeskærmen er gennemsigtig, vil lyset se ud som om, det har delt sig op. Lampen vil lyse mere op i bunden end i toppen.

Hos Batteribyen kan du også købe LED pærer med særligt høj spredningsgrad. For eksempel kan du få Philips E27 LED pærer med en spredningsgrad på 180.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk