Halogen pærer

I denne kategori finder du et overblik over de forskellige billige halogenpærer, sokler og rør, s... Læs mere

I denne kategori finder du et overblik over de forskellige billige halogenpærer, sokler og rør, som vi har i vores sortiment. Du finder bl.a. halogen pærer med fatningerne G9, GY 6,35, MR16, B22, E14, E27, G4, R7S, MR11 / GU 4 og GU10. En halogenpære anvendes typisk i åbent armatur, og kan med fordele dæmpes.

Ønsker du at skifte dine halogen ud til besparende LED-pærer, kan du se vores udvalg her.

Vis som Liste Gitter

6 varer

pr. side
Vis som Liste Gitter

6 varer

pr. side

Sådan fungerer halogenpærer

På trods af at halogenpærer er ældre og mindre energivenlige end f.eks. LED pærer, så er de stadig foretrukket blandt mange. Halogenpærerne har derfor relativ kort levetid ligesom glødepæren. En af ulemperne ved halogenpærer er, at de bliver meget varme, og derfor bør du af sikkerhedsmæssige årsager altid placere den med afstand fra områder, der ikke kan tåle varme.

 

Når det er sagt, så er der stadig mange positive ting ved en halogenpære, og en af fordelene er, at den har et meget klart og godt farvegivende lys, som kan lyse et rum særdeles godt op. Derfor anvendes halogenpæren også typisk på badeværelset, hvor det er vigtigt at kunne se detaljer, når du kigger dig selv i spejlet.

 

En halogenpære kan købes både som almindelige pære, stift, spot og rør.  Der skelnes primært mellem to typer pærer: den ene er retningsbestemt lys i form af spots, og den anden er retningsbestemt lys, der lyser mere bredt ud i rummet.

Stort udvalg af halogenpærer

Mangler du en halogen pære, så er du heldigvis kommet til det rette sted, eftersom vi på Batteribyen har samlet et særdeles attraktivt udvalg af halogen pærer i alle former. Hvilken form eller sokkel du skal bruge, afhænger af, hvilken lampe du har, men i vores sortiment finder du G9, GY 6,35, MR16, B22, E14, E27, G4, R7S, MR11 og GU10. Så uanset hvad dit behov er, så har vi helt sikkert lige netop den halogenpære, som du står og mangler. Det er ikke ligegyldigt, hvilken pære du køber, da der kan være stor forskel på kvaliteten og dermed også levetiden af pæren. På Batteribyen vægter vi kvalitet højt, og derfor sælger vi også kun halogenpærer, der har lang levetid, så vi giver dig den bedste oplevelse, men samtidig også skåner miljøet så vidt muligt. 

 

Som udgangspunkt er halogenpærer dyrere end LED pærer på grund af energiforbruget, men opvejes af styrkerne ved at kunne skabe et kraftigt lys, der kan gengive farver og detaljer. Du finder en bred vifte af halogenpærer i vores udvalg, hvor både kvalitet og en lav pris er i fokus. Du kan derfor godt finde billige halogenpærer uden, at du nødvendigvis behøver og gå på kompromis med kvaliteten.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk