E / 9V batterier

Her kan du se vores udvalg af E engangsbatterier. Vi har kendte mærker som bl.a. DURACELL, Energi... Læs mere

Her kan du se vores udvalg af E engangsbatterier. Vi har kendte mærker som bl.a. DURACELL, Energizer, Panasonic, Japcell, Maxell og Varta.
Batteristørrelsen E (også kaldet 9V) bruges bl.a. til røgalarmer og ure.
Skal du bruge E batterier til professionelt lydudstyr, anbefaler vi, at du vælger genopladelige batterier.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 20

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 20

Side
pr. side

Stort udvalg af E batterier

Vi har et stort udvalg af E batterier til overkommelige priser. I vores sortiment finder du kvalitetsbatterier fra populære brands som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta.

Når vi køber ind hos vores leverandører, køber vi altid ind i større partier, og det betyder at vi kan give dig de skarpeste priser på markedet. Du kan derfor altid finde et godt tilbud blandt vores udvalg af E batterier.

E eller 9V batteri?

E batteriet er også kendt som et 9V batteri, og er typisk anvendt i apparater som røgalarmer, cykellygter, legetøj og ure. Denne type batteri er fysisk stort og kan derfor ligeledes indeholde større mængder af strøm, hvilket gør et 9V batteri ideel til strømkrævende enheder, eller enheder hvor batteriet gerne må have en lang levetid.

9V lithium batterier

Er du på udkig efter et batteri til en enhed, som har et meget højt strømforbrug, så kan vi anbefale at du vælger et 9V lithium batteri, da de typisk holder længere end et almindeligt alkaline batteri. Derudover er et lithium batteri modstandskraftigt mod ekstreme temperaturer på helt ned til -40°C og op til 60°C.

Genopladelige 9V batterier

Bliver dit elektroniske apparat anvendt hyppigt, så vil et genopladeligt 9V batteri være en god løsning. Et er at du tit vil løbe tør for strøm, og derfor er der penge at spare, men et genopladeligt batteri er samtidig bedre til at holde på spændingen modsat et engangsbatteri. Ulempen ved et genopladeligt batteri er, at det dog hurtigere vil løbe tør for strøm i modsætning til et engangsbatteri. Hvis der er tale om et elektronisk produkt, der bliver anvendt sjældent, vil et engangsbatteri i det tilfælde derfor være bedre. Når du vælger et 9V batteri, skal du derfor først vurdere, hvor ofte du bruger den pågældende genstand.

Opnå mængderabat ved merkøb

Hvis du køber flere 9V batterier hos os, så kan du opnå fordelagtige rabatter, når du køber ind i større partier. Vi har en kategori til storkøb af alkaline batterier, hvor du finder både AAA, AA, C, D og E batterier i større mængder. Ved du på forhånd, at du vil komme til at skulle bruge flere batterier, så kan du med fordel købe flere på engang og dermed spare penge.

Køb 9V batterier på tilbud

Hos Batteribyen finder du masser af gode tilbud på 9v batteri tilbud. Vi har løbende gode tilbud i løbet af året. Når du handler hos os kan du altid være sikker på at gøre en god handel. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder de bedste priser og de bedste tilbud. Skriv dig op til vores nyhedsbrev så du er sikker på ikke at gå glip af vores næste gode tilbud på 9V batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk