Stikdåser

På denne side finder du vores store udvalg af professionelle stikdåser. Med en stikdåse kan du ne... Læs mere

På denne side finder du vores store udvalg af professionelle stikdåser. Med en stikdåse kan du nemt og hurtigt slå strømmen til og fra for flere forskellige elektroniske apparater på en gang. På den måde kan du både nemt og hurtigt regulere dit strømforbrug. I vores sortiment finder du både stikdåse med alt fra 3-10 stik samt stikdåser til indendørs og udendørs brug. Find din nye stikdåse i dag.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 61

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 61

Side
pr. side

Spar på strømmen med en effektiv stikdåse

Hvis du leder efter en måde at spare på strømmen, så er du næppe den eneste. Året 2022 har budt på store prisstigninger på energi og strøm og det kan mærkes både af privatpersoner og ikke mindst af virksomheder. Men tag det helt roligt, det behøver ikke at være svært at spare på strømmen. En måde at gøre dette på er at investere i en eller flere stikdåser, der hurtigt kan hjælpe dig med at nedbringe dit strømforbrug.

Med en stikdåse kan du nemt og hurtigt forbinde flere enheder og elektroniske apparater til et stik. På den måde kan du hurtigt slukke for strømmen til flere apparater på én gang. Dette er en stor fordel, særligt hvis du ved, at du ikke skal bruge strøm i en given periode.

Dette kan både være når du ikke er hjemme i din egen bolig, eller når du tager hjem fra arbejde. I dag ved vi, at op til 15% af alt strøm vi bruger, går til elektroniske apparater, der står på standby. Det vil sige, at vi intet får ud af denne strøm. Dette kan du derfor nedbringe markant med en stikdåse. En stikdåse kaldes derfor også typisk for en elspareskinne.

Vælg imellem stikdåser med 3-10 stik

Stikdåser findes i et væld af forskellige størrelser. Størrelserne afspejler i sidste ender forbruget hos den enkelte kunde. I vores sortiment har vi både små og praktiske stikdåser med plads til 3 stik helt op til de store stikdåser der har plads til hele 10 stik.

Stikdåser med 10 stik er særligt populære på moderne arbejdspladser herunder både inden for håndværkerfag samt ikke mindst i moderne kontormiljøer, hvor man ofte har brug for at slå mange elektroniske apparater sammen på meget lidt plads. I et moderne kontorfælleskab er det således ikke unormalt at hver medarbejder, der sidder og arbejder ved en computer, har brug for en stikdåse med mere end fem stik, da der både skal være plads til et computerstrømstik, et par computerskærme og eventuelt et stik til ens smartphone.  

Stikdåser til udendørs brug

Udover vores klassiske indendørs stikdåser så tilbyder vi selvfølgelig også moderne udendørs stikdåser. Vores udendørs stikdåser har plads til to ekstra strømstik og kommer med en fjernbetjening, der gør dem lette at betjene, uanset hvor du måtte befinde dig. Vores udendørs stikdåser er designet til at modstå selv det værste vejr du kan forestille dig og kan let til en ekstern strømforsyning.

Få den bedste service og de bedste priser når du handler hos os

Hos Batteribyen ønsker vi ikke kun at have de bedste produkter, men også at tilbyde den bedste service til vores mange kunder.

Derfor mener vi heller ikke, at det er prisen, skal skille os ad. Vi arbejder hver dag for at kunne tilbyde vores kunder de bedste priser på alle vores produkter, og det gælder også vores stikdåser. Hvis du er erhvervskunde, er der også store besparelser at hente hos Batteribyen. I samarbejde med vores professionelle leverandører kan vi hurtigt og effektivt ekspedere store ordrer. Uanset om du er på udkig efter et stort antal stikdåser eller batterier, står vi klar til at hjælpe. Vores dygtige kundeservice sidder også altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette produkt til dit behov, så kontakt os endelig.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk