Genopladelige batterier

Hos Batteribyen.dk har vi et kæmpe udvalg i genopladelige batterier fra Eneloop, COAST, Energizer... Læs mere

Hos Batteribyen.dk har vi et kæmpe udvalg i genopladelige batterier fra Eneloop, COAST, Energizer, Duracell og Ansmann. Du finder de mest almindelige batterityper AA, AAA, C, D og 9V, samt specialbatterier samlet herunder. Mangler du en oplader til dine genopladelige batterier, så finder du også et udvalg af batteriladere her.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 167

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 167

Side
pr. side

Hvorfor skal jeg vælge genopladelige batterier?

Genopladelige batterier er en lidt dyrere investering end almindelige alkaline batterier, men på den lange bane er det en billigere løsning. Skal du benytte dine elektriske apparater over en længere periode, er det praktisk at kunne oplade de genopladelige batterier, i stedet for at købe nye engangsbatterier. Desuden slipper du for at opbevare og bortskaffe de mange brugte batterier, og dermed sparer du plads og skåner samtidig miljøet.

Hvad betyder Svanemærket på genopladelige batterier?

Svanemærkede genopladelige batterier indeholder et minimum af tungmetaller. Derudover stiller Svanen også krav til effektivitet og holdbarhed, så svanemærkede batterier kan holde længere og tåler mange opladninger. Emballagen er desuden underlagt skrappe krav, der sikrer, at en høj andel af materialerne er genanvendte og genanvendelige.

Hvor længe holder genopladelige batterier?

Det afhænger af forskellige faktorer, bl.a. mærke og brug. Genopladelige batterier fra Eneloop har f.eks. op til 2100 opladninger, og beholder 70% af deres opladning i op til 10 år. Hvis du vedligeholder dine genopladelige batterier, så får du optimal ydelse og længst mulig levetid ud af dem.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk