Håndlygter

Hos Batteribyen har vi er stort udvalg af LED lygter til alle tænkelige formål. Et af vores føren... Læs mere

Hos Batteribyen har vi er stort udvalg af LED lygter til alle tænkelige formål. Et af vores førende mærker er COAST, der er verdenskendt for deres super robuste og stærke lommelygter.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 99

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 99

Side
pr. side

Hvad end du skal bruge en lommelygte til almindeligt hjemmebrug, vandreture eller til professionelle gøremål, har COAST en håndlygte, der passer til dit behov. Helt fra den lille nøgleringslygte, til den uovertrufne XP18R, der kan lyse op til 3650 lumen og bruges af redningsarbejdere, politi- og militærpersoner verden over.

COAST LED lygter er forbundet med et krav om kvalitet og kommer alle med 5 års garanti. Som kunde, giver det dig tryghed i, at din lygte kan holde i selv de mest krævende situationer; for eksempel på vandreture og ekspeditioner, hvor udstyret bare SKAL fungere.

COAST laver desuden LED lygter til mange forskellige formål. Deres sortiment spænder fra pandelamper og campinglys, til både vandtætte og genopladelige lygter. Fælles for alle produkter er, at de har en lang batterilevetid, højt antal lumen og er lavet i en utrolig robust kvalitet.

En anden fordel ved COAST LED lygter er desuden deres meget ensartede lysbillede gennem Pure Focus Optic System, hvilket sikrer dig et op til 94% ensartet lysbillede. Det vil sige, at du slipper for tydelige mørke streger eller ringe i lysbilledet, som ellers findes i mange lygter med justerbart fokus.

Kort sagt skal du altså gå efter en COAST LED lygte, hvis du leder efter den bedste kvalitet, uovertruffen lyseffektivitet og lang levetid på dine lys og lygter.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk