Ordrestatus

Ordrestatus

Log ind på din konto for at se tidligere ordrer, ordrestatus, rette dine kontaktoplysninger eller bare for at være klar til at handle med det samme.

Hvis du ikke er oprettet endnu, kan du nemt gøre det, når du handler hos os første gang. Eller du kan gøre det med det samme ved at klikke her


Hvis du har valgt en Track & Trace løsning hos os, får du en e-mail med et Track & Trace-nummer, så du kan følge din pakke fra os direkte til dig.
Du kan følge Track & Trace den dag ordren er fuldendt efter kl. 19,00, hvor ordren er scannet ind hos Postdanmark.

 

Status:

Under Behandling: Dette betyder, at vi har modtaget din ordre, og er ved at pakke den og gøre klar til at afsende.

Fuldendt: Dette betyder, at ordren er sendt fra os den dato ordren er fuldendt.


Ofte stillede spørgsmål vedr. forsendelsen: 

Hvornår sender I min ordre?
Modtager vi din bestilling mandag - torsdag  inden kl. 16.00 og fredag inden kl. 15.00, så sender vi samme dag (forudsat, at det bestilte er en lagervare).
 
Hvornår kan jeg forvente, at modtage min ordre?
I de fleste tilfælde modtager vores kunder ordren dagen efter, vi har sendt den. Dog kan vi ikke garantere det, da der kan opstå forsinkelser o.lign. hos speditøren. 
 
Hvorfor er der ingen oplysninger, når jeg klikker på mit Track and Trace nummer?
Du kan først følge din ordre fra det øjeblik Post Danmark scanner din ordre ind, hvilket oftest er omkring kl.19.00. Du modtager dog track and trace nummeret fra os, allerede når vi bogfører din ordre, og der vil derfor gå nogle timer, før du kan ”bruge” nummeret til, at følge forsendelsen.
Den gratis standard forsendelse sendes dog, som udgangspunkt, som brev (med mindre den er for stor eller vejer for meget), og kan derfor ikke følges via track & trace. 


Hvad er status på min ordre?

Du kan se ordrestatus på din kundekonto. Her vil der enten stå, at ordren er ”under behandling” (hvilket betyder, at vi er ved at pakke den, men den er ikke sendt herfra endnu), eller at den er ”Fuldendt” (hvilket betyder, at din ordre er afsendt).
Du vil også modtage et track & trace nummer fra os, så du kan følge din forsendelse, fra den er scannet ind hos posten, og til du modtager den.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk