Powerbank

Mangler du strøm på farten, så er en powerbank den ideelle løsning. Med en powerbank har du mulig... Læs mere

Mangler du strøm på farten, så er en powerbank den ideelle løsning. Med en powerbank har du mulighed for at lade dine enheder op, uanset hvor du er. Vi tilbyder gode og billige powerbanks med flere indgange, i forskellige størrelser og farver og med varierende kapaciteter. Hos Batteribyen.dk finder du et stort udvalg i powerbanks i forskellige størrelser og modeller. Se vores udvalg herunder.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 26

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 26

Side
pr. side

Powerbank til dig, der er på farten

Undgå at dine enheder løber tør for strøm, når du er på farten. Med en powerbank kan du altid få din smartphone eller tablet ladet op, hvorend du er. En powerbank er den ideelle trådløse opladestation til dig, der pendler med tog eller i bil, og til dig, der skal på festival og ud at rejse.

Hvad betyder mAh?

mAh er en måleenhed for strøm, som står for milli-Ampere-timer. mAh indikerer en powerbanks kapacitet, hvilket betyder, at jo flere mAh en powerbank har, des længere er dens batterilevetid. Vores powerbanks fås fra 2500mAh til 26.800 mAh. Alt efter hvilken enhed du skal have opladet, vil du i nogle powerbanks have flere opladninger på en fuldt opladet powerbank.

Hvilken Powerbank skal du vælge?

Du bør vælge powerbank ud fra din enheds batterikapacitet samt det antal opladninger, du forventer at have behov for. Batteriet i din enhed har en vis kapacitet af mAh, og skal du på en længere tur, er det fornuftigt at vælge en powerbank, der kan oplade din enhed mere end én gang. En iPhone 14 har f.eks. en batterikapacitet på ca. 3300 mAh, så en powerbank med 10.000 mAh vil kunne oplade din iPhone 3 gange på en opladning.

Størrelsen er en anden faktor, når du skal købe powerbank. Du kan få powerbanks i flere størrelser, så du også kan få plads til dem i både tasken, kufferten og løbebæltet. De større powerbanks, også kaldet powerstations, er særligt gode til bilferien eller teltturen, hvor du har brug for en alternativ strømkilde til strøm og opladning.

Få de bedste tilbud på Powerbank batterier på tilbud

Hos Batteribyen finder du masser af gode tilbud på powerbank batterier. Vi har løbende gode tilbud i løbet af året. Når du handler hos os kan du altid være sikker på at gøre en god handel. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder de bedste priser og de bedste tilbud. Skriv dig op til vores nyhedsbrev så du er sikker på ikke at gå glip af vores næste gode tilbud på Powerbank batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk