D / Mono batterier

Hos batteribyen.dk kan du købe størrelse D engangsbatterier i mærkerne DURACELL, Energizer, Panas... Læs mere

Hos batteribyen.dk kan du købe størrelse D engangsbatterier i mærkerne DURACELL, Energizer, Panasonic, Japcell, Maxell og Varta.

Et D batteri bruges til bl.a. legetøj, lygter og ghettoblastere.

D batterier kan også købes som genopladelige batterier, som kan bruges gang på gang.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 17

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 17

Side
pr. side

Stort udvalg af D batterier

Mangler du et D batteri, så tag et kig blandt vores kæmpe udvalg af kvalitets D batterier fra kendte producenter som DURACELL, Maxell, Energizer, Panasonic, Japcell og Varta. Hos os kan du købe billige D batterier, uden at du behøver og gå på kompromis med kvaliteten. Vi handler altid stort ind hos vores leverandører, og derfor kan vi tilbyde dig de bedste priser på batterimarkedet.

D, Mono eller LR20 batteri?

D batteriet er den mest almindelige betegnelse, men denne type batteri går også under navnene mono eller LR20 batteri. Batteri af denne størrelse anvendes typisk i lidt kraftigere elektroniske apparater så som håndlygter, børnelegetøj, transportable radioer og boomblastere. En af fordelene ved et D batteri er dets størrelse, det er stort og kan derfor indeholde mere strøm end andre alkaline batterier. Den høje kapacitet af strøm gør den ligeledes velegnet til elektroniske enheder, som er meget strømkrævende.

Genopladelige LR20 batterier

Hvis du er på udkig efter et batteri til et elektronisk apparat, som du anvender dagligt eller ofte, så kan vi anbefale at du vælger et genopladeligt D batteri. Et engangsbatteri er dog bedst, hvis enheden anvendes sjældent – eksempelvis en håndlygte. Det skyldes at et genopladeligt batteri er bedre til konstant at holde spændingen modsat et engangsbatteri. Et genopladeligt batteri aflades dog hurtigere kontra et normalt batteri, som er bedre til at holde på ladningen. Netop derfor er et engangsbatteri bedre til apparater, som anvendes på lavfrekventvis. Mangler du en lader til dine alkaline batterier, herunder AAA, AA, C, D eller E, så har vi et stort udvalg her.

Spar penge ved at købe flere D-batterier

Til dig som skal bruge flere batterier af samme type, så tilbyder vi mængderabat ved storkøb. Se vores kategori for storkøb af alkaline batterier, og find en pakke der passer til dit behov. Du kan opnå mængderabat på både AAA, AA, C, D og E batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk