AAA batterier

Køb AAA batterier nemt og billigt hos Batteribyen.AAA-batterier er kendetegnet ved deres kompakte... Læs mere

Køb AAA batterier nemt og billigt hos Batteribyen.

AAA-batterier er kendetegnet ved deres kompakte størrelse og gode ydeevne. Er du på udkig efter gode og pålidelige batterier, kan du med garanti finde dem her. Alle vores produkter er nøje udvalgt fra førende producenter som Energizer, Panasonic og Duracell, som sikrer dig en lang holdbarhed og en god ydeevne. Køb dine AAA-batterier i dag.

Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 43

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 1-10 af 43

Side
pr. side

Sådan fungerer batterier AAA-batterier

AAA-batterier er blandt de mest anvendte typer batterier. Disse batterier bruges blandt andet til digitalkameraer, fjernbetjeninger, vækkeure og meget mere.

AAA-batterier har en højde på 44,5 mm og en diameter på 10,5 mm.

Selve opbygningen af et AAA-batteri er relativ simpel og består af to elektroder, en katode og en anode. Katoden kendetegnes ved et plus, imens anoden kan kendes ved et minustegn.

Katoden vil gerne vil frigive elektroner og anoden vil modsat gerne optage elektronerne fra katoden. Når elektronerne begynder at bevæge sig inde i batteriet, opstår der elektricitet.

AAA-batterier løber tør for strøm, når anoden ikke længere kan optage flere elektroner eller, at katoden ikke kan afgive flere elektroner. Når dette sker, skal dine batterier udskiftes. Batterier vil derfor altid miste deres oplagrede energi på et eller andet tidspunkt.

Gå på opdagelse i vores store sortiment af AAA-batterier Hos Batteribyen finder du markedets bedste udvalg af AAA-batterier.
Det er ikke ofte, at man skifter batterier og derfor kan det være en betydelig irritationsfaktor, når eksempelvis din fjernbetjening pludselig ikke virker længere. Heldigvis, kan du hos Batteribyen finde massevis af AAA-batterier, så du altid er klar, når uheldet er ude. Køb dem i små eller store pakker til ekstra lave priser.

AAA-batterier til engangsbrug er lavet af alkaline, som holder godt på strømmen, selv når du ikke bruger dem. En fjernbetjening er et perfekt eksempel på en elektronisk enhed, som du kun bruger en lille del af dagen, hvilket betyder, at den kun bruges i korte intervaller. Men med alkaline batterier skal du ikke være bekymret for, at dine batterier mister strøm, når de er passive.

Engangsbatterier bliver også lavet i lithium, hvilket er en kraftigere batteritype, som anbefales til enheder, der er betydeligt mere strømkrævende. Uanset hvad du mangler batterier til, kan du med sikkerhed finde det rette produkt hos os.

Pas på dine AAA-batterier med vores nemme tips

Det er en ting at købe sine AAA-batterier og tage dem i brug. Det er noget andet at passe godt på dem, så man får mest mulig ud af dem.

Vil vi altid anbefale, at du sørger for at anvende den korrekte type batterier til dine elektroniske enheder. Derudover bør du også sørge for ikke at blande hverken nye eller gamle batterier eller batterier af forskellige mærker.

Det er heller ikke lige meget, hvordan du vælger at opbevare dine AAA-batterier. Det bedste er at opbevare dem i eksempelvis en skrivebordsskuffe, hvor det hverken er for varmt eller fugtigt. Hvis du udsætter dine batterier for høje temperaturer, kan de begynde at lække. Sidst men ikke mindst, så bør du holde batterierne væk fra andre metaller, som eksempelvis mønter, da det kan føre til en kortslutning.

Få hurtig levering og prismatch hos Batteribyen

Vi ved, hvor vigtigt det er at finde det rette batteri til sine behov. Hos Batteribyen er det, der adskiller os fra andre forhandlere, ikke kun vores produkter, men i stedet vores fantastiske service, hvor vi tilbyder prismatch.

Så skulle du finde et af vores produkter et andet sted til en lavere pris end den, han kan få her, vil vi altid matche det. Derudover tilbyder vi lynhurtig levering på 1-2 dage, så du ikke skal gå og vente længer end højest nødvendig på en pakke fra os. Og skulle du være i tvivl om, hvilken pandelygte, der passer bedst til dig, så tag endelig fat i vores kundeservice.

Køb aaa-batterier på tilbud

Hos Batteribyen finder du masser af gode tilbud på aaa batterier tilbud. Vi har løbende gode tilbud i løbet af året. Når du handler hos os kan du altid være sikker på at gøre en god handel. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder de bedste priser og de bedste tilbud. Skriv dig op til vores nyhedsbrev så du er sikker på ikke at gå glip af vores næste gode tilbud på aaa batterier.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk