COAST 1.5V USB-C AA / AAA genopladelige batterier

Det er intet mindre end en verdensnyhed med en fænomenal ydelse. På batteribyen.dk har vi solgt genopladelige batterier i over 20 år der er utrolig mange kunder der gennem tiden har spurgt efter 1.5V genopladelige batterier, fordi apparater typisk er designet til anvendelse med alkaliske batterier og derfor ikke yder optimalt med 1.2V Ni-MH batterier.

Det har været vanskeligt at vænne sig til at anvende Ni-MH fordi det ofte opleves som en dårligere ydelse man får med flere batteriskift og mere bøvl til følge.

Der er i mellemtiden også kommet ”konstant spændings” (conistant voltage) 1.5V genopladelige lithium ion batterier. Disse giver imidlertid andre udfordringer også på sikkerheden i anvendelsen fordi udstyret ikke nødvendigvis er designet til at batterier holder spændingen stabil højt under hele afladningen. I enkelte tests er udstyret brudt sammen pga. denne ”stress”.

Alt dette løser Coast nye ZX (Zithion-X) batterier på elegant vis med et patentanmeldt system til ”optimeret spænding”  (Optimized Voltage), der efterligner alkaliske batteriers afladningskurve. Det betyder at de er sikre, de virker længere end både den kendte Ni-MH teknologi og den lidt nyere ”konstant spænding” lithium ion 1.5V batterier – og sidst men ikke mindst også længere end alkaline-batterierne i mange applikationer. Derfor er det sådan en skelsættende teknologi COAST præsenterer her:

  • ENDELIG ny teknologi der ikke tvinger dig til at gå på kompromis med ydelse og besvær.
  • Det her er undskyld udtrykket "noget der batter" – op til 2-6 gange mere effektiv end eksisterende teknologier!
  • Udsalgsprisen er den samme som andre kendte mærker med 1.5V genopladelige lithium batterier.

 

AA batterier har en kapacitet på 2400 mAh

AAA batterierne har en kapacitet på 750 mAh

Prøv dem i nu! Bestil de nye Coast Zithion-X AA / AAA USB-C batterier her

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk