Kvalitet gennem flere generationer

Coast produkterne er ikke skabt ud fra et ønske om at være smart eller moderne. De er skabt ud fra ønsker fra de mennesker der skal bruge produkterne. Firmaets grundlægger opdagede (i 1919) at der hos fiskerne og havnearbejderne, på den nordlige del af USA’s vestkyst, var et behov for en bedre og stærkere kniv til at rense fiskene med efter fangst. Den kniv gik han hjem og udviklede – og så var grunden til Coast lagt.  

Det er stadig firmaets mantra at skabe efter behov gøre folks liv lettere og mere sikkert – og samtidig skabe det bedste – måske endda noget der er lige en tand bedre.  

Hos Coast, er det vigtigt at bruge de bedste materialer til at skabe pålideligt udstyr til enhver situation. Det er derfor Coast’s produkter er populære i brancher hvor kvaliteten af deres hjælpemidler kan være altafgørende for om det går godt eller skidt. Det kan være redningspersonale (der går ind der hvor andre går ud), det kan være et job på havet, hvor alt udstyr skal kunne virke i ekstreme forhold med vand, salt, kulde og storm – eller det kan være en sportsmand der ikke lader 1/100 dele af sekunder gå til spilde p.g.a. manglende udstyr. 

I dag laver Coast ikke kun knive, men også lygter efter samme kendte, kvalitets princip. Derfor er Coast en af de første og også førende indenfor LED og optisk teknologi, når det gælder lys. Flere af de patenterede funktioner der findes i Coast lygterne er helt unikke og omdanner en helt almindelig lygte til en ren arbejdshest. 

Der er en grund til at Coasts slogan er ” Trusted tough” – ”Pålidelig stærk”. 

De fleste af lygterne har bredt lys og spot. Herefter deles lygterne op i tre grupper med forskelligt Focus: 

Ren
strålefokuseringsoptik

Forbedret synsfelt

Fokuseringsoptik
med lang rækkevidde

Forbedret afstand

Universal
fokusoptik

Kompakt størrelse

Inspektionsstråle
optik

Klar, konsekvent, defineret

C.O.B
Arbejdslys

Dagslys

Alle Coast lygter er lavet til et bestemt formål – ikke bare for at lave en lygte. Derfor er der rigtig mange forskellige at vælge mellem, og de har alle sammen forskellige specifikationer der gør dem bedst til lige netop det de er designet til. Du har nu en unik mulighed til at udvælge dig den lygte der kan alle de ting du har brug for til netop din funktion.  

Dyk ned i en verden af højt specialiseret og kvalitetsstærkt værktøj og find det der passer til dig. 

Tag lys ind i ethvert miljø og stol på LED-optisk teknologi i verdensklasse
Se udvalgt arbejdsbelysning fra COAST her