Batteribyens udstyrsgaranti

Batteribyens udstyrsgaranti

Hvis dit udstyr går i stykker på grund af et produkt købt hos batteribyen.dk, giver vi dig naturligvis erstatning for dette. Vi dækker et beløb på op til 10.000 DKR. Denne udstyrsgaranti gælder i 12 måneder fra købsdatoen. Batteribyens udstyrsgaranti er en tillægsgaranti, som ikke begrænser, annullerer eller på nogen måde overtager producentens produktgaranti.

 

Udstyrsgarantien dækker f.eks. hvis et batteri købt hos batteribyen beskadiger det udstyr du benytter batteriet i. Udstyrsgarantien dækker det beskadigede udstyr samt det produkt du har købt hos batteribyen. 

 

Garantien dækker ikke skader, der er opstået ved: forkert brug af udstyret, misvedligeholdelse, uagtsomhed, forkert installation, uautoriseret modificering eller reparation af udstyret, vejret, eller andre årsager udover hvad der kan betegnes som normalt brug af dit udstyr, samt produktet købt hos os. 

 

Ønsker du at gøre brug af vores udstyrsgaranti, sender du blot det beskadigede udstyr samt vores produkt til os, så vi kan teste og undersøge det nærmere. Vi vil herefter afgøre, om du er berettiget til erstatning. Er du det, vil vi enten: (A) betale for reparation af dit udstyr samt vores produkt. Eller, hvis reparation ikke er muligt: (B) refundere den rimelige markedsværdi af dit udstyr (dog udbetaler vi højest op til 10.000 DKR) samt refundere købsprisen af produktet købt hos os. 

 

Når du returnerer dit udstyr, kan du sende det til:

Batteribyen
Spettrupvej 1
8722 Hedensted

Mærk gerne forsendelsen "Udstyrsgaranti", så letter det ekspeditionstiden.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk