Batterier til ParkOne

Parkones elektroniske parkeringsskive er en fast bestanddel af langt de fleste biler på de danske veje. Og det er ikke så underligt, da den intelligente parkeringsskive kan spare dig for ærgerlige kontrolafgifter. Men din Parkone er ikke meget værd, hvis den løber tør for strøm. Derfor har vi samlet alle de bedste batterier til Parkone lige her.

Undgå at din Parkone løber tør for strøm

Parkones elektroniske parkeringsskive har i mange år været en fast bestanddel af langt størstedelen af køretøjerne på de danske veje. Og det er ikke så underligt. For Parkone er både en enkelt og genial opfindelse, der gør, at man ikke skal være bange for at glemme at stille P-skiven, når man parkerer.

Det gøres tværtimod helt automatisk. Parkone har derfor været med til at give ro i maven hos danske bilejere og sparet danskerne for massevis af p-bøder igennem årene.

Men hvis du gerne vil blive ved med at være sikker på, at undgå p-bøder, så skal du sørge for, at din Parkone-enhed har strøm. For Parkone kører på et lille knapcellebatteri, og når først den er løbet tør, så stopper den, ligesom du kender det fra et batteridrevet ur.
Og så kan du hurtigt komme til at indkassere en p-bøde eller to, hvis du ikke er opmærksom. Din Parkone begynder dog at blinke, når det er tid til at skifte batteriet.

Men frygt ikke, for hos Batteribyen finder du knapcellebatterier som kan bruges i din Parkone enhed, uanset hvilken model du har. Men vær opmærksom på, at når du skal skifte batteriet skal de gå lidt hurtigt. Du har typisk 5 minutter til at skifte batteriet, hvis du ikke ønsker at miste dine tidsindstillinger.

Se hvilket batteri du skal bruge i din manual

I din produktmanual kan du se, hvilket batteri din Parkone-enhed bruger. Dette kan variere alt efter hvilken version du har for tiden. I vejledningen vil der ofte stå, at batterierne kan holde op til 2 år.

Dette er sikkert også korrekt nok, men når du skal skifte det medfølgende batteri ud med et nyt, kan dette blive påvirket at, hvilket batteri du vælger, herunder særligt hvilket mærke, du måtte vælge. Vi vil altid anbefale, at du vælger et batterimærke af høj kvalitet, da pris og kvalitet, og dermed batterilevetid altid hænger nøje sammen.

Hvis du ikke kan finde din manual, kan du også overveje at tage batteriet ud af din Parkone og måle diameteren på batteriet.

De fleste knapcelle batterier bruger nemlig deres diameter-mål som modelnummer.

F.eks. hedder ét af vores Duracell knapcelle batterier, Duracell DL 2450, fordi det er 24,5 mm bredt mv. Således kan man på en nem og overskuelig måde altid finde ud af, hvilke knapcelle batterier, der kan substituere ens tidligere knapcelle batterier. Du kan få mere inspiration til, hvilket knapcellebatteri du skal bruge på denne side.

Få den bedste service når du handler hos batteribyen

Hos Batteribyen ønsker vi ikke kun at give vores kunder de bedste produkter, men også den bedste service på markedet. Derfor udvælger vi altid produkter fra førende producenter som Energizer, Duracell og Varta, blot for at nævne nogle.

Derudover har vi mange års erfaring med at forhandle batterier i alle former og størrelse til både private og erhverv. Vores kundeservice sidder derfor altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rette batteri til din konkrete situation.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk