Lamper

På denne side ser du vores store udvalg af batteridrevne lamper. I sortimentet kan du blandt ande... Læs mere

På denne side ser du vores store udvalg af batteridrevne lamper. I sortimentet kan du blandt andet finde solcellelamper, floodlights, loftslamper, spotlamper og meget mere. 

Vores lamper kommer fra førende producenter som Sylvania og Energizer. Alle vores producenter er nøje udvalgte, så du altid er sikker på at købe produkter af den bedste kvalitet med en lang holdbarhed til følge.  Bestil i dag og modtag din pakke inden for få dage.

Få det bedste udvalg af lamper her

Belysning er en essentiel del af et hvert hjem, kontor, værksted m.m. Hos Batteribyen, kan du finde et stort udvalg af lamper til forskellige formål i alle prisklasser. Vores udvalg bærer præg af praktiske og universelle løsninger af høj kvalitet, samt klassiske farver som sort og hvid, der passer til enhver situation.

Hos os finder du smart og energivenlig belysning til din arbejdsplads eller hjemmekontor, herunder funktionelle spotlights og skrivebordslamper, som giver direkte og skarp belysning til, når du skal sidde foran computeren.

Køb loftslamper og spotlamper til billige priser

Loftslamper og spotlamper er perfekte for dig, som ønsker en afbalanceret lyskilde, der giver ensartet lys i både små og store rum. Modsat mindre hjørnelamper og lignende, formår loftslamper at give en stor mængde lys i alle kroge af det givne rum.

Vores loftslamper har et universelt design som ikke fylder for meget i indretningen og derfor er perfekt til kælderrum, garager, entreer og på badeværelset. Alle vores loftslamper og spotlys er desuden LED-lamper.

Det smarte ved LED er, at det bruger mindre energi, end traditionelle lamper, der bruger halogen- eller glædepærer. Derudover har LED-spotlamper og LED-loftslamper yderst lang levetid på helt op til 50.000 timer, hvilket svarer til mere end 5 år.

Få et bedre kontormiljø med vores skrivebordslamper

Arbejder du ved et skrivebord, er det essentielt at have god belysning. Behageligt lys hjælper dig med at få noget for hånden og bidrager til at gøre din arbejdsdag mere behagelig. Mange døjer i dag med trætte øjne på arbejdet, hvilket både kan skyldes, at mange sidder foran computere store dele af dagen, samt på grund af dårlig belysning.

Find din solcellelampe hos Batteribyen

Leder du efter energibesparende og miljøvenlig belysning, så er vores udvalg af solcellelamper værd at tage et kig på. Solcellelamper er nemme at montere og har en ekstraordinær lang brugstid.

I vores sortiment finder du solcellelys med bevægelsessensorer. Med dette menes, at lyset tænder automatisk ved bevægelse. Hvis du vælger at montere en sensorlampe foran hoveddøren, behøver du ikke at lede efter dine nøgler i mørket. Det kommer du ikke til at fortryde!

Solcellelamper kan også bruges indendørs. Her er det oplagt at bruge solcellelamper ved trapper eller i garagen.
Som en ekstra bonus, så kan solcellelamper med bevægelsessensorer også have en forebyggende effekt mod indbrud, da lampen lyser op, så snart den registrerer bevægelse.

Få hurtig levering og 60 dages fortrydelsesret hos Batteribyen

Hos Batteribyen sætter vi en ære i at tilbyde alle vores kunder en service udover det sædvanlige.

Vi kan stå 100% inde for vores produkter, og du vil som forbruger altid opleve vores kundeservice som værende særlig professionel og hjælpsom. For os handler fantastisk service også i høj grad om at have et betragteligt sortiment, eftertragtede priser og hurtig levering.

Der er ingen grund til at vente længe på de varer, du køber online. For at sikre den bedst mulige oplevelse, når du handler hos os, bestræber vi os altid på at levere dine lygter og lys så hurtigt som muligt. Alle lagervarer der bestilles inden kl. 14 pakkes og sendes på dagen.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk