Nu er det snart jul i Batteribyen

Vi vil gerne gøre det så nemt for jer alle sammen som muligt. Så mangler du inspiration til julegaven, mandelgaven eller gaven til pakkeleg, har vi her inddelt nogle af vores varer i prisgrupper der gør det nemt for dig at finde alt fra små pakker til pakkeleg til den helt specielle julegave til din familie.

Du behøver ikke selv at holde øje med priserne – det gør vi for dig. Batteribyen kører med prismatch – hvilket betyder at vi dagligt suser rundt i cyberspace og tjekker priser og tilretter dem på vores shop.
Så kan du bruge tiden på at vælge den helt rigtige gave bland vores mere end 20.000 produkter. Vi har alt lige fra det mindste batteri over en lygte til en motorsav.

Glædelig jul fra os til jer.
   
   

Find den perfekte julegave ide hos Batteribyen
Julen kommer tættere og tættere på dag for dag. Start din juleshopping i dag. Find den perfekte julegave til alle på din liste uanset dit budget. Vi har mere end 30.000 produkter i sortiment. Gennemse vores prisgrupper der gør det nemt for dig at finde alt fra små pakker til pakkeleg til den helt specielle julegave til din familie.

 

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk