Forlængerledning

En forlængerledning giver dig mulighed for at nå stikkontakter, der ellers ville være umulige at ... Læs mere

En forlængerledning giver dig mulighed for at nå stikkontakter, der ellers ville være umulige at nå på et givent tidspunkt. De er en nem løsning for at forlænge rækkevidden af ​​din strømforsyning, hvor du har brug for det. Der er mange typer forlængerledninger tilgængelige, bl.a. udendørs forlængerledninger, forlængerledninger med jord og uden jord, m.fl. Hos Batteribyen har vi et stort udvalg af alle typer forlængerledninger, og du kan sikkert finde den helt rigtige til dit behov.

Vis som Liste Gitter

Varer 21-28 af 28

Side
pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 21-28 af 28

Side
pr. side

Find den rette forlængerledning til dit behov

En forlængerledning er en uundværligt redskab at have liggende, både derhjemme i privaten og ikke mindst i en lang række virksomheder,  herunder særligt hos håndværkere. En forlængerledning bliver nemlig særdeles eftertragtet, hvis du skal tilslutte et elektronisk apparat, og der er langt til det nærmeste strømstik. Dette kan både opstå derhjemme i privaten, såsom hvis man skal renovere sin bolig eller udføre havearbejde med en elektronisk haveredskab, der ikke kører på batterier. Derudover anvendes forlængerledninger i en lang række brancher, særligt af alle slags håndværkere fra tømrer til VVS’ere og elektrikere og meget mere. På byggepladser vil man ofte skulle spejle langt efter en strømkilde, hvorfor man vil få brug for en god forlængerledning. Vores udvalg af forlængerledninger kan både bruges af professionelle samt private. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre en god ydeevne og en lang levetid. Du kan derfor altid være sikker på at købe kvalitetsprodukter, når du handler hos os. 

Ofte stillede spørgsmål om forlængerledninger

Hos Batteribyen giver vi dig her svar på de mest udbredte spørgsmål inden for forlængerledninger.

Kan man sætte en forlængerledning i en forlængerledning?

Ja, du kan godt sætte en forlængerledning i en anden forlængerledning for at forlænge strømmen endnu længere. Men det er vigtigt at være opmærksom på, at dette kan reducere strømmen og have en negativ indvirkning på enhedernes ydeevne. Dog er det som regel okay, så længe man ikke bliver ved med at tilføje flere og flere ledninger til den samme kontakt. Hvis man gerne vil køre 2 forlængerledninger hver sin vej fra én stikkontakt, kan man evt. benytte en dobbelt stikprop.

Hvor lang kan en forlængerledning være?

Længden af ​​en forlængerledning afhænger af mærket og modellen. Der er forlængerledninger tilgængelige i længder fra 1 meter til 10 meter og længere. Hos os kan du finde forlængerledninger i alle størrelser, der passer til præcis dit behov. Nogle af de længste forlængerledninger vi tilbyder, er vores forlængerledninger med schuko jord, disse kommer i modeller op til 15 meter.

Hvad koster en forlængerledning?

Prisen for en forlængerledning afhænger af længden, kvaliteten og om den har en jord eller ej. Hos batteribyen tilbyder vi et stort udvalg af forlængerledninger og stikdåser, helt ned fra omkring 80 kr. til over 500 kr. 

Hvor mange enheder kan man have i en stikkontakt?

Det afhænger af strømbehovet for enhederne og stikkontaktens evne til at håndtere belastningen. Det er bedst at konsultere producentens specifikationer eller en elektriker for at få den nøjagtige information. Generelt kan du selvfølgelig altid have de stik i stikdåsen, som den har plads til, men det afhænger også af, hvor du fører strømmen hen.

Hvornår skal man bruge jord forlængerledning?

En jord forlængerledning bør anvendes, når enheden, du ønsker at tilslutte, har en jordledning, eller hvis den er drevet af høj spænding. Dette giver en ekstra beskyttelse mod elektrisk stød. Dette kan især være til steder, hvor det er muligt at de elektriske elementer kan komme i kontakt med vand. 

 

Desuden kan det sikre, at du ikke får små stød, når du fx rører ved metallågen til ovnen eller lignende. Generelt er det dog fint at benytte en forlængerledning uden jord til de fleste ting i hjemmet. Det kan ses, om en forlængerledning har jordforbindelse, hvis dens egen stikprop har tre ben og dens indgange også har plads til tre ben hver især. Hvis en forlængerledning kun har to ben ved stikproppen, er der ikke jordforbindelse, så har den blot tre ben ved indgangene for, at alle stikpropper passer i den. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores produkter

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, så står vi altid klar til at besvare dem. Du kan kontakte os ved at ringe til telefon: +45 75 89 72 00 eller ved at udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk