POWERBANK

Oplad med powerbank når det passer dig

Klik og gå til PowerAdd Powerbank Pilot 2GS Mini 5000mAh

Glemte du at oplade mobilen hjemmefra? Der er 5% strøm tilbage, og du skal i kontakt med dem, du skal mødes med om lidt.


Hvis du gerne vil undgå dette scenarie, så slår vi gerne et slag for et powerbank batteri, der giver dig mulighed for at oplade, når du har brug for det, uanset hvor du er. Helt uafhængig af en stikkontakt. Det er super smart, og den er ideel til at have med på festival, camping, lange bilture og generelt bare en hverdag, hvor du er meget på farten.

 

En powerbank, ja man forstår ikke helt, at man har kunne undvære en, når man først har erhvervet sig en. Altså en god en! Når det i sandhed skal siges, så er der nemlig stor forskel på kvaliteten og kapaciteten i den enkelte powerbank mærkerne imellem.

 

Har du ikke stiftet bekendtskab med en Powerbank, så er det en smart lille enhed, der kan oplade din Smartphone, Ipad, Ipod eller, hvad du nu har med på farten. Den fylder ikke meget, og der er helt sikkert en, der passer din stil, hvis du går op i farve og form. De fås i et væld af forskellige udformninger. En powerbank kan du se, som et ekstra batteri eller en ladestation, og den skal du så oplade engang imellem derhjemme i stikkontakten eller i computeren via et USB kabel. Præcis som alle andre elektroniske enheder oplades.

 

Vælg den der passer til dit behov

Når nu situationen er den, at der en hel del Powerbanks at vælge imellem, kan det måske kræve lidt tålmodighed at finde frem til, hvilken model, der er den rigtige. Den rigtige model for dig, er den, der kan oplade fx din mobil det antal gange, du mener den skal kunne klare. Ja du hørte rigtigt. Det skal du beslutte! Og nej, der findes ikke en, der kan oplade din mobil eller musikafspiller uendeligt, men der er alligevel nogle krav, du sagtens kan stille til den lille smarte gadget. Dit krav til en Powerbank er dit krav til batteristørrelsen.

 

For eksempel, spørg dig selv: hvor mange gange har du behov for at oplade din IPhone 5 - er det kun lige at kunne oplade din iPhone 5 en enkelt gang, inden Power banken skal til opladning, eller er det mere?

 

Det er mest optimalt at have en Powerbank, der som minimum oplader din mobil fuldt op én gang. Dette kræver, at din Powerbanks batteristørrelse ikke skal være mindre end den enhed, du vil oplade.

 

Gå til Powerbanks

 

Det hele drejer sig om milli-ampere-timer

Batterikapaciteten i en Powerbank måles i milli-ampere-timer (mAh), og dette er betegnelsen for, hvor meget strøm batteriet kan indeholde. Forskellige elektroniske enheder skal bruge forskellige antal mAh for at blive fuldt opladt.


Oversigt over mAh-tallene for nogle udvalgte smartphone og tablet batterier:

 

Smartphone   Kapacitet (mAh)
     
IPhone 6/ Plus   1810 / 2915
IPhone 5s / 5c   1570 / 1510
IPhone 5   1440
IPhone 4s   1430
HTC One   2100
Samsung Galaxy S5   2800
Samsung Galaxy S4   2600
Samsung Galaxy Note 3   3200
Sony Xperia Z1   3050
Nokia Lumia 1020   2000
     
Tablets   Kapacitet (mAh)
Ipad air   8827
Ipad Mini, Retina   6470
Ipad Mini   4440

 

Normalt kan man ikke omregne powerbankens mAh direkte til antallet af opladninger. Hvorfor det er godt at vælge en powerbank på lidt flere mAh end den enhed, du ønsker at oplade.

 

Så hvis vi holder fast i eksemplet med en iPhone 5, som har en batterikapacitet på 1440 mAh, så betyder det, at du skal vælge en Powerbank på minimum 1440 mAh, for at kunne oplade din IPhone mindst én gang - og vælg gerne en lidt stærkere powerbank for at være sikret en 100% opladning. For at finde frem til den optimale powerbank for dig, så dividerer du altså blot din Powerbanks kapacitet (mAh) med din elektroniske enheds (fx mobil) batterikapacitet (behov). Resultatet du får, er det antal gange, du i grove træk kan lade din mobil op inden din Powerbank skal oplades.

 

Se de forskellige Powerbanks at vælge imellem, og du skal vælge den, der passer til dit behov.

 

Derfor er de fantastiske

● Alle Powerbanks er genopladelige, og du kan derfor få glæde af dem utallige gange.
● Du behøver ikke at begrænse dit forbrug og være nervøs for at løbe tør for strøm.
● Den er mobil og kan derfor følge dig overalt.
● Den fylder ikke meget – lige ned i lommen.
● Den gør din hverdag lettere og mere fleksibel.

 

Powerbanks er den perfekte gaveidé, da næsten alle i dag er afhængige af at have strøm på mobilen.

 


Korrekt brug af din powerbank

Før du tager din powerbank i brug, så anbefaler vi, at du lader den helt op. Og vil du gerne have glæde af din powerbank i lang tid, så kan følgende råd være vejen til, at du forlænger levetiden på produktet.
1. Undgå at din powerbank får vand, fugt og andre væsker, som kan ødelægge de elektroniske komponenter.
2. Pas på ikke at anbringe din powerbank i høje temperaturer. Høje temperaturer forkorter levetiden og kan beskadige det indbyggede batteri.
3. Undgå at tabe, eller udsætte powerbanken for stød og slag, da dette kan beskadige interne komponenter eller kredsløb.

 

Gå til Powerbanks

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk