Strøm er fremtiden - og noget er stærkere end andet

Firmaet bag Greenworks er udsprunget af fagfolk fra firmaer der laver traditionelt værktøj og haveredskaber. De tænker nye tanker på et fundament af solid erfaring om kvalitet og holdbarhed. Fra dag ét har batteridrevet udstyr været i centrum. 18 volt er industristandarden – men hos Greenworks laver man ikke standard – her leverer man ægte ydeevne i spændingsområdet fra 24V til 80V.

Folkene bag Greenworks er frontløbere. De har forladt ledninger og fossile brændstoffer og taget moderne teknologier i brug. For at sikre sig topkvalitet, har man samlet alle aspekter af produktionen ét sted. I Kina har man lavet en samling af topmoderne robotstyrede fabrikker der understøtter alle dele af produktionen (udvikling, el-, metal-, plast- og motorproduktion samt naturligvis færdigvarefabrikker og testfaciliteter).

På regionskontorer i USA og Sverige arbejdes der med markedsføring, produktforbedringer og i det hele taget på at gøre oplevelserne for kunderne så gode som mulige. Firmaet bag Greenworks hedder GlobeGroup og har ud over Greenworks brandet, der primært henvender sig til private kunder, også brands der henvender sig til professionelle og fagfolk indenfor byggebranchen såvel som gartnerfaget.

I disse år ændrer verden sig fra fossile energi til at blive mere grøn – vi skal hjælpe naturen tilbage på fode. Greenworks er en del af bevægelsen og det innovationsdrevne brand for moderne tænkende mennesker, der virkelig elsker havearbejde og gør det selv og samtidig søger smartere grønnere og renere løsninger.

SERVICE
 
Vi efterlader dig naturligvis ikke alene med dit nye fine udstyr. Skulle der mod forventning opstå problemer eller fejl i din nye maskine, så kan du trygt henvende dig til os. Vi hjælper dig med reparationer og reservedele – også efter garantiperioden (3 år på produkter og 2 år på batterier) - mod betaling.

Har du købt dit Greenworks værktøj/redskab et andet sted yder vi naturligvis samme service.

Vi tager service alvorligt – hele vejen.
Send os en mail på info@batteribyen.dk og skriv Greenworks i emnefeltet. Herefter beskriver du fejlen samt angiver det serienummer og varenummer, der står på maskinen. Suppler meget gerne med billeder og købsfaktura. Så kontakter vi dig for en nærmere aftale om serviceforløbet.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk