COVID-19 Servicemeddelelse

 

Vi i batteribyen.dk, tager situationen og vores samfundsansvar meget alvorligt og ønsker at beskytte såvel vores medarbejdere, kunder som medmennesker.

Din købsoplevelse vil være som den plejer og vi sender varer som normalt med dag-til-dag levering.


23-04-2020
Opdatering: Pga den store travlhed hos vores transportører som DAO, GLS, Postnord og Danske Fragtmænd har der i nogle områder været mere en 1 dags leveringstid selv om vi afsender med det samme som vi plejer. Vi beklager, men det tager lidt tid for hele kæden at tilpasse sig den nye "normal" med større volumen i onlinehandel. Ligeledes er der opstået flaskehalse fra tid til anden hos leverandører igen på grund af længere transittider generelt. Det håber vi på din forståelse for og vi arbejder naturligvis på at mindske indflydelsen så meget vi kan for at bibeholde vores høje standard for tilgængelighed og leveringstid.

 

For at sikre vores medarbejdere og kunder samt bidrage til hurtigst mulig normalisering har vi valgt at indføre følgende tiltag:

- Medarbejdere der har mulighed for at arbejde hjemme fra gør netop dette
- Vores domicil er aflåst
- Gods modtages udenfor i åben sluse
- Myndighedernes anbefalinger følges af alle medarbejdere: Håndvask, håndsprit, rengøring og afstand.
- Løbende koordinering med supply-chain. Der er ingen betydelige forsinkelser på nuværende tidspunkt.

 

Tilgængelighed og service er noget vi vægter meget højt, derfor vil vi være til jeres rådighed og altid være behjælpelig med henvendelser pr chat eller e-mail indenfor vores åbningstider.

På grund af det globale omfang af situationen kan der opstå længere svar tider, men vi vil bestræbe os på at hjælpe alle så hurtigt som vi overhovedet kan.

Angående vores leveringssituation er den uændret for nuværende, og vi vil som vi plejer bestræbe os på at få jeres ordrer ekspederet samme dag.

 

Vi håber at vores bidrag vil være med til at få inddæmmet Corona virus hurtigst muligt, så vi alle kan komme tilbage til en normal hverdag.

Vi takker på forhånd for forståelsen og ønsker dig god shopping.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk