Billigst med de bedste: SANYO, DURACELL, VARTA, ENERGIZER m. fl.

Billigst med de bedste: SANYO, DURACELL, VARTA, ENERGIZER m. fl.

Hos Batteribyen.dk finder du alle de største og bedste mærker til de allerbedste priser og hvis du køber lidt flere pakker så er der mulighed for rigtig store besparelser. Vi har det meste oprettet i butikken, men mangler du alligevel et bestemt batteri, som du ikke kan finde kan vi sikkert skaffe det. Skal du bruge større mængder så laver vi gerne et tilbud.

Vi vil være billigst med det bedste!

 

 

 Billedresultat for sanyo

SANYO Eneloop er hybridbatterier, der kan bruges over alt. Tidligere har man enten skulle vælge engangsbatterier eller genopladelige batterier alt efter, hvad de skulle bruges til. Nu behøver du kun vælge ét: SANYO eneloop!

SANYO er en elektronikvirksomhed fra Japan der siden 2008 har været et datterselskab i Panasonic Corporation. Virksomheden blev stiftet i 1950 i byen Moriguchi, i prefekturen Osaka. Den har igennem tiderne produceret alt fra Tv-apparater, Dvd maskiner, tilbehør til mobiltelefoner, halvledere og batterier. 

 

 

Billedresultat for duracell logo transparent

Duracell er en amerikansk virksomhed og verdens førende producent af batterier. Udvalget omfatter også batteriopladere, lamper og elpærer. Selskabet blev grundlagt i 1930 og har siden 2005 været ejet af Procter & Gamble. Det har hovedsæde i Connecticut.  

 

 
 


Varta logo

Der er ingen tvivl om at VARTA er blandt de førende i verden til at producere batterier. Det skyldes ikke mindst deres højteknologiske fabrikker, som er placeret i Tyskland. Deres banebrydende know-how samt deres nysgerrighed og ærgerrighed for kontinuerligt at finde på nye, bedre og mere miljøvenlige metoder til at udvikle batterier, har i dag gjort, at VARTA producerer nogle af verdens bedste batterier. Stemplet, “Made in Germany”, giver ydermere VARTA et kvalitetsstempel, som hele verden kan forholde sig til.     

 

Energizer logo

Energizers producerer simple løsninger der er nemme at bringe med rundt i en verden fyldt med teknologi og konnektivitet. Som de første producenter af batterier i 1896 og to år senere af den første lommelygte, har deres vision været at innovere i ydeevne og med ansvar i højsædet, for at give kunderne den største batterikraft som de også kan stole på.

 

 

Se resten af vores batterier efter mærke her!

Batterier efter mærke

 

 

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk