Black Friday


 Leder du efter de bedste tilbud? Find de bedste Black Friday tilbud i Batteribyen. Denne side opdaters og gøres klar til Black Friday 2022, fredag den 25. november 2022. Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Hold dig opdateret og få gode tilbud, nyheder, konkurrencer og inspiration, 24 timers tilbud og meget mere via mail.

 

Hvorfor er det Black Friday?

Black Friday er dagen efter den Amerikanske Thanksgiving højtid (dagen hvor man mindes, hvor godt de indfødte tog imod de hvide indvandrere fra Europa).
I USA flytter man meget mere rundt end vi gør i Skandinavien, derfor er der rigtig mange mennesker der rejser hjem efter at have fejret Thanksgiving i andre dele af landet med Familie og venner. Det giver et kæmpe trafikkaos - som fik tilnavnet Black Friday.

Med Thanksgiving vel overstået starter salget af julegaver – så derfor var detailbranchen ikke sen til at samle udtrykket Black Friday op og gøre den dag til startskuddet på den store julehandel. Det blev en handelsdag der gav de eftertragtede sorte tal på bundlinjen.

I Danmark startede Black Friday i 2015 og har siden vokset sig kæmpestor som startskuddet til julehandlen, med gentagende rekorder for salg. Mon ikke også 2022 Black Friday byder på en rekord?
Vi glæder os til af fejre dagen samme med jer

 

 

 

 

 

 

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk