Philips

Køb Philips LED pærer hos Batteribyen. Her finder du et stort udvalg af miljørigtige lyskilder fr... Læs mere

Køb Philips LED pærer hos Batteribyen. Her finder du et stort udvalg af miljørigtige lyskilder fra den berømte og anerkendte hollandske teknologiske producent. Vi har et udvalg af billige LED pærer Philips med flere forskellige sokler. Du kan både finde de almindelige Philips LED pærer E14, E27 samt spotsene MR16, GU10 og AR111. Forsyn dine lamper med en energieffektiv lyskilde, der kan give dig god samvittighed både i forhold til miljøet, men også i forhold til din økonomi, da du kan spare op til 80% i dit strømforbrug.

Du kan altid finde gode Philips LED pærer tilbud hos Batteribyen. Vi har et stort udvalg af lyskilder inden for alle typer og til billige priser.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
De meste populære i denne kategori

LED pærer Philips

LED pærer Philips er en af de absolut bedste lyskilder, du overhovedet kan finde på markedet. Den hollandske producent af teknologiske enheder er måske mest kendt for deres VHS, DVD og Tv-produktion gennem årene, men de producerer i den grad også LED pærer Philips. Faktisk er en af de vigtigste opfindelser for producenten deres kultrådsglødepærer, der var enormt populære i slutningen af 1800-tallet og starten af 1900-tallet. Deres kultrådsglødepærer er siden blevet til et mere miljøvenligt og energieffektivt alternativ i form af den lyskilde, hvis forkortelse står for Light Emitting Diode.

Køb Philips LED pærer hos Batteribyen. Her kan du altid finde billige LED pærer Philips og mange andre former for lyskilder. Vi har ofte Philips LED pærer tilbud og et stort udvalg af forskellige sokler.

Derfor skal du vælge LED pærer Philips

Light Emitting Diode er en elektronisk diode, der omsætter energi i form af strøm til lys. Denne type lyskilde er fremtidens lys, og fysikken bag er hele tiden i rivende udvikling. Der er tale om en lyskilde, der er langt mere miljørigtig end glødepærer og halogenpærer, da levetiden er længere, og energiforbruget er lavere. Desuden genererer denne lyskilde ingen unødvendig varme, så størstedelen af energien bliver omdannet til lys i modsætning til alternativerne.

Denne type lyskilde bør ses som en investering frem for et dyrt alternativ til belysning i hjemmet. LED pærer Philips er nemlig op til 5-6 gange mere energieffektive end glødepærer. Levetiden er op til 40 gange længere, og strømforbruget kan ses på elregningen. Alt andet lige vil dine LED pærer Philips altså kunne blive i lampen i meget længere tid, end en glødepære ville.

Sådan vælger du de rigtige LED pærer Philips

Når du skal vælge dine LED pærer Philips, skal du først og fremmest finde den rigtige type. Pærens sokkel afgør, hvilke LED pærer Philips, der passer til dine lamper. Når det kommer til LED pærer Philips, er de mest almindelige sokler dem, der hedder E27 og E14.

Philips LED pærer E27

Philips LED pærer E27 har den sokkel, der hedder E27, som er en stor og rund sokkel, vi kender fra de gammeldags glødepærer. De bruges ofte til standerlamper og større lamper generelt. Har du tidligere brugt glødepærer til disse lamper, skal du ikke gå efter den samme effekt målt i Watt, som du har gjort tidligere. Når det kommer til LED pærer 21 Philips er Watt nemlig blot et udtryk for forbruget og ikke effekten, og derfor vil du opleve, at værdien for Wattforbruget vil være meget lavere hos Philips LED pærer. Du skal i stedet kigge efter Lumen, som er et udtryk for effekten. Hos Batteribyen kan du finde en guide, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige Lumenværdi til din lampe.

Philips LED pærer E14

Philips LED pærer E14 har den sokkel, der hedder E14, som er en mindre sokkel, der er meget hyppigt brugt. Oprindeligt blev E14 soklen og dermed også Philips LED pærer E14 kaldt for kertepærer, fordi deres design skulle erstatte stearinlysende i kirkernes lysekroner. Disse stearinlys blev kaldt for kerter. E14 soklen og dermed også Philips LED pærer E14 bruges i dag i mindre lamper som bordlamper, væglamper og naturligvis også lysekroner. Her skal du også kigge på Lumenværdien, når du skal vurdere, hvilken effekt du skal bruge til din lampe.

Uanset om du er på jagt efter en E27 sokkel, E14 sokkel eller en helt tredje type, har vi hos Batteribyen ofte tilbud Philips LED pærer. Vi har også et stort udvalg af alternative lyskilder som halogenpærer og lysstofrør.

Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk