Chromecast

En Chromecast er en enhed, der gør det muligt for dig at streame indhold fra din smartphone, tabl... Læs mere

En Chromecast er en enhed, der gør det muligt for dig at streame indhold fra din smartphone, tablet eller computer direkte på dit tv. Med en Google Chromecast kan du nemt og bekvemt streame dine yndlingvideoer, favoritmusik og meget mere til en større skærm.  Hos Batteribyen har vi et udvalg af de mest populære modeller og vi giver dig al den information du skal bruge til at finde din ideelle Chromecast.

Vis som Liste Gitter

3 varer

pr. side
Vis som Liste Gitter

3 varer

pr. side

Google Chromecasts: Første skridt mod en smartere hverdag derhjemme 

En Google Chromecast er en af de slags elektronik som bør være at finde i alle virksomheder og ikke mindst alle private hjem. Årsagen til dette er ganske enkelt at stadig flere og flere dele af vores hverdag styres direkte eller indirekte via vores smartphones. En Chromecast gør det muligt at caste, det vil sige streame indhold direkte fra din smartphone, tablet eller computer på en større skærm. 

 

Dette gør det både lettere og sjovere at sidde derhjemme sammen med familien til filmaften, ligesom det øger produktiviteten og ikke mindst kvaliteten af møder på moderne arbejdspladser. Via Googles tilhørende Google Home App kan du derudover styre andre smart-enheder såsom dine termostater eller dine lamper. Så kort sagt er en Google Chromecast første skridt mod at leve et smartere og mere moderne liv. I takt med at vi i de kommende år vil se Smart Home-løsninger fylde mere og mere, er der ingen grund til ikke at investere i en Google Chromecast. 

Ofte stillede spørgsmål i forhold til Chromecasts

Vi har samlet spørgsmål og svar på nogle af de ting, som folk er mest i tvivl om inden de køber deres Chromecast. 

Hvad er en Chromecast?

En chromecast er en lille enhed, der tilsluttes dit tv via en HDMI-port. Når du har tilsluttet din chromecast, kan du derefter sende indhold fra en kompatibel enhed til dit tv ved hjælp af en app på din smartphone, tablet eller computer.

Hvordan virker en Chromecast?

En Google Chromecast fungerer ved, at du sender indhold fra din enhed til den, som så sender det videre til dit tv. Dette gøres ved hjælp af en app på din enhed, der sender en "cast" til din chromecast, som derefter afspiller indholdet på dit tv. Man tilslutter en Chromecast ved at koble den til det Wifi-netværk, man gerne vil have den tilknyttet til. Dette gøres via Google Home-appen.

Hvordan tilslutter man en Chromecast?

Tilslutning af en chromecast er nemt og enkelt. Følg blot nedenstående trin:

 • Tilslut chromecast til en ledig HDMI-port på dit tv.
 • Tænd for tv'et og vælg den HDMI-indgang, som chromecast er tilsluttet til.
 • Tilslut din chromecast til strøm.
 • Download Google Home-appen til din smartphone, tablet eller computer.
 • Følg appens vejledning for at opsætte din chromecast.

Hvilken Chromecast skal jeg vælge?

Der er forskellige chromecasts at vælge imellem, afhængigt af dine behov. Hos Batteribyen tilbyder vi følgende modeller:

 

 • Google Chromecast 3: En almindelig chromecast, der fungerer godt til de fleste.
 • Google Chromecast 4. Generation: Understøtter 4K Ultra High Definition med en opløsning ved 60 Hz. Kommer desuden med en medfølgende Voice Remote fjernbetjening.
 • Google Chromecast med Google TV: En chromecast med en indbygget tv-platform, der gør det nemt at se dine yndlingsshows og film. 

Hvordan nulstiller man en Chromecast?

Nulstilling af en chromecast kan gøres på følgende måde:

 • Hold tænd/sluk-knappen nede på chromecast i ca. 15 sekunder.
 • Slip knappen, når lampen begynder at blinke grøn.
 • Følg derefter vejledningen i Google Home-appen for at opsætte din chromecast igen.

Hvad koster en Chromecast?

Prisen på en Chromecast varierer afhængigt af model og mærke. Hos Batteribyen tilbyder vi forskellige modeller af Google Chromecast til en pris fra 249 kr. til 499 kr. 

Hvordan skifter man Wifi på en Chromecast?

Hvis du vil skifte wifi-forbindelse på din chromecast, skal du følge nedenstående trin:

 • Åbn Google Home-appen på din smartphone, tablet eller computer.
 • Vælg din chromecast i appen.
 • Gå til indstillingerne for din chromecast.
 • Vælg "Wifi" og vælg den nye forbindelse, du vil tilslutte til.
 • Følg vejledningen i appen for at tilslutte til den nye forbindelse.

Hvorfor købe din Chromecast hos Batteribyen.dk?

Hos Batteribyen tilbyder vi prismatch, 1-2 dages levering, billig fragt, 60 dages returret og meget mere. Udover dette er du også garanteret god service, når du handler hos os. Ydermere tilbyder vi 12 måneders garanti på når du køber en Google Chromecast hos os.

 

Hos Batteribyen går vi meget op i kundeservice, derfor står vi altid klar til at svare på spørgsmål og imødekomme henvendelser. Hvis du har noget du vil spørge os om, så kan du enten skrive til os på info@batteribyen.dk, ringe til os på tlf: +45 75 89 72 00 eller udfylde en kontaktformular på vores kontaktside.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk