T5-T8 Lysstofrør

Køb billige lysstofrør hos Batteribyen. Her kan du finde kompakte lysstofrør og LED lysstofrør i ... Læs mere

Køb billige lysstofrør hos Batteribyen. Her kan du finde kompakte lysstofrør og LED lysstofrør i mærker som Energizer, Civilight og Osram. Vores energisparepærer kan bruges til en lang række forskellige lamper og armaturer af forskellige typer, og du kan her på siden finde billige lysstofrør med et energiforbrug på helt op til 55 watt. Få en bedre belysning i hjemmet med et LED lysstofrør, der har en længere levetid, der er op til 20 gange længere end en glødepæres. Samtidig tilbyder vi kompakte lysstofrør med et lavt strømforbrug (energiklasse B), der kan være med til at give varme i hjemmet med god samvittighed.

Vis som Liste Gitter

5 varer

pr. side
Vis som Liste Gitter

5 varer

pr. side

Hvad skal jeg have med i mine overvejelser, inden jeg vælger mit lysstofrør?

Vi kender det alle sammen. Der er så mange ting, vi skal vide en masse om, og måske er valget af lyskilde måske ikke lige din spidskompetence. Du har sikkert hørt om watt, volt, levetid og farvetemperatur. Måske har du endda hørt om farvegengivelse, farvespredning og dimensioner? Men hvilke af disse begreber er vigtige at vide noget om, inden du vælger din lyskilde?

Først og fremmest skal du overveje, om du vil bruge en almindelig halogenpære eller en LED sparepære.

Hvorfor skal jeg vælge et LED lysstofrør frem for halogener?

Først og fremmest er et LED lysstofrør ganske enkelt utroligt energieffektivt. Faktisk er LED lysstofrør op til 5-6 gange mere effektive end almindelige glødepærer. De har en høj lysstrøm og egner sig derfor godt til steder, hvor farvegengivelsen er vigtig, og hvor der kan være brug for meget lys. Ved at skifte til LED lysstofrør kan du spare mange penge på elregningen, når der medregnes levetid og elforbrug. Du sparer faktisk helt op til 7 køb af pærer, hver gang du køber en LED-pære frem for en halogenpære, da levetiden er så meget længere hos LED-pæren.

Hvad betyder lumen for mit valg af LED lysstofrør?

Før i tiden har man brugt watt til at vurdere effekten på lyset, da den angiver pærens energiforbrug. Jo flere watt pæren har, jo lysere bliver der i rummet. Man har altid troet, at det var sådan, det hang sammen, men sådan er det ikke i dag.

Som de nye sparepærer kom til, sagde vi dermed ”farvel” til watt og ”hej” til lumen.

Hvad menes der så med lumen?

Med lumen menes der faktisk lige akkurat mængden af lys, der bliver sendt ud i værelset, i køkkenet eller på badeværelset. Med andre ord, hvis du vil opnå meget lys fra din pære, skal du ikke kigge på mængden af watt, men snarere mængden af lumen.

For at gøre det lettere for dig at finde det rigtige lysstofrør, har vi angivet strømforbruget i både watt og lumen. På den måde kan du nemt finde ud af, hvor mange lumen, din fatning kan holde til, hvis du er ved at skifte fra glødepærer til LED lysstofrør.

Du skal dog være opmærksom på, at selvom vores lysstofrør har en rigtig lang levetid, så vil lysstrømmen altid aftage en smule over tid, og det vil derfor være en fordel for dig altid at vælge et lysstofrør med en lidt højere lumenværdi, end den du gerne vil opnå.

Batteribyen.dk: © 2003-2024 batteribyen.dk