Pandelamper

Pandelamper og pandelygter fra Batteribyen På denne side finder du vores udvalg af pandelamper. ... Læs mere

Pandelamper og pandelygter fra Batteribyen

På denne side finder du vores udvalg af pandelamper. Hos Batteribyen finder du udelukkende pandelamper fra førende producenter som Energizer og COAST til de skarpeste priser.

Udover at tilbyde de bedste produkter, så ønsker vi også at give vores kunder den bedste service. Derfor tilbyder vi altid prismatch, og vores dygtige kundeservice sidder altid klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dine behov.

Vis som Liste Gitter

Varer 21-30 af 85

pr. side
Vis som Liste Gitter

Varer 21-30 af 85

pr. side
Hvornår har man brug for en pandelampe?
En pandelampe eller en ’pandelygte’, som det også kaldes, kan både bruges til privat og erhvervsmæssigt brug.

En pandelampe sidder monteret i en rem, som du kan placere på hovedet. Dette gør, at du altid kan se i mørke. Pandelamper bæres typisk af personer, der arbejder i mørke omgivelser. Dette gælder for en lang række erhverv såsom elektrikere og mekanikere, der ofte må arbejde uden at have adgang til en lyskilde eller en stabil strømforsyning.

Men en pandelampe kan også bruges til en lang række ting i dagligdagen, såsom når man skal gå en tur med sin hund om aftenen på en kold vinterdag. Du kan også tage en pandelampe på, hvis du skal ud at løbe en tur, eller blot skal ned til et skur på en mørk aften.

Den store fordel ved at anvende en pandelampe, udover at du får et bedre udsyn i alle tænkelige situationer er, at du får begge hænder fri. På den måde kan du koncertere dig om hvad, der ligger foran dig fremfor at skulle bruge den ene hånd til at styre en lommelygte. Du har også bedre muligheder for at bevæge dig, såsom når du er ude at gå, cykle eller løbe.

Hvad skal du bruge din pandelampe til?
Det vigtigste at tænke over, inden du køber en pandelampe, er hvad du skal bruge den til, og hvor ofte du skal bruge den. I vores sortiment har vi pandelamper i alle prisklasser, til både privat/hobbybrug og professionelt brug.

Til professionelt brug:
Hvis du skal bruge din pandelampe til professionelt brug, er det afgørende at vælge en pandelampe af høj kvalitet. Det vil sige, at din pandelampe skal både have en lang rækkevidde, samt have en lang holdbarhed.

En af vores bedste pandelygter, som kan bruges i erhvervsmæssig sammenhæng, er Coast XPH34R.
Coast XPH34R er en genopladelig pandelygte, der kan ydeevne på 2075 lumen, hvilket giver en kraftig belysning og en stor rækkevidde. Det særlige ved denne pandelygte er, at den både kan bruges som pandelampe og som håndholdt lommelygte. Derudover er den støv -og vejr resistent, så den kan klare lidt af hvert.

Denne pandelygte kører på et COAST ZITHION genopladeligt batteri som medfølger, men den kan også fungere med engangslitium eller alkaline batterier, som kan købes separat. Med en pris på ca 1000 kr. er der tale om et produkt af virkelig høj kvalitet, der giver masser af værdi for pengene. Til privat brug: Hvis du i stedet kun skal bruge din pandelampe til privat- eller hobbybrug, kan du godt nøjes med en billigere pandelygte. Vores billigere lygter har ofte en mere begrænset rækkevidde og en kortere levetid. Et rigtigt godt produkt til prisen i denne kategori er dog vores Energizer LED HL Vision Ultra Pandelygte, der har en ydeevne på 400 lumen. Denne pandelygte har en række innovative funktioner med dens genopladelighed via en USB-port og Energizer® Smart Dimming-teknologi, der giver den mulighed for let at kontrollere lysintensiteten. Med en pris på kun 269 kr. er der tale om et produkt, som passer perfekt til hobbybrug, hvor du får rigtig god værdi for pengene.
Batteribyen.dk: © 2003-2022 batteribyen.dk