Vent venligst...

Luk
K√łb mere
Vis indk√łbskurv & amp; kassen
Mundbind / Ansigtsmasker fra 0,88 kr pr. maske! Se maskerne her
menu
Indk√łbskurv
0,00¬†kr. Se indk√łbskurv (0)
Batteri / lader guide

LED pærer

LED p√¶rer er blevet meget popul√¶re de senere √•r. Is√¶r efter at en LED p√¶re er blev lige s√• billige som alternativerne. De mange test i forbrugermagasiner g√łr LED p√¶rer til testvindere og det ikke uden grund. LED st√•r for light-emitting diode og er i mods√¶tning til tidligere dioder b√•de kraftigere, mere energivenlig og stadig meget langtidsholdbar. Vi f√łrer alle de kendte m√¶rker indenfor LED p√¶rer og samtidig ogs√• m√¶rker i den billige ende.

Hvorfor LED pærer?

Du tror måske ikke helt på, at du kan finde billige LED pærer. Måske tænker du ikke, at det er værd at bruge en formue på den rigtige pære, når den bare skal virke. LED pærer skal ses som en investering, da deres længere levetid og miljørigtighed både gør dem meget billigere at købe og have kørende i stuen.

Faktisk er LED pærer ikke engang dyrere end almindelige glødepærer. Deres kvalitet bliver hele tiden udviklet til det bedre, og det er i dag så udbredt, at du i dag kan få lige så billige LED pærer, som du kan få glødepærer.

Nu kan du få billige LED pærer og spare penge på elregningen

Selv hvis du ikke ved så meget om belysning og LED pærer, så har du nok hørt om Watt, volt og farvegengivelse. I dag måles effekten af en LED pære, et LED spot og andet belysning i Lumen frem for Watt.

Du kan få billige LED pærer med samme høje effekt og Lumen som dine glødepærer. LED pærer har i dag samme effektive spredningsgrad, hvis ikke den er bedre end glødepærens. De fleste LED pærer er også dæmpbare og har en farvegengivelse, der også er stærkere end en glødepæres.

Ikke desto mindre kan du spare mange penge ved at investere i en billig LED pære. Først og fremmest er LED pærer særligt energieffektive. De er helt op til 5-6 gange mere effektive end glødepærer. Deres levetid er op til 40 gange længere, og så er deres strømforbrug langt lavere i forhold til det udbytte, de giver.

Ved at investere i LED belysning, får du ikke bare en billig LED pære ved køb, men også ved forbrug. Hver gang du vælger at købe en LED pære, sparer du helt op til syv køb af glødepærer.

Kan du nu også få den rigtige LED pære?

Hos Batteribyen kan du købe alverdens forskellige LED pærer. Vi har billige LED pærer E27, billige LED pærer E14, billige LED pærer G9, billige LED spot GU10 og mange flere.

Når du skal vælge den rigtige LED pære, kan spredningsgraden være en indikator for, hvordan lyset ser ud i stuen eller i køkkenet. Skal LED pæren sidde i en lampe uden lampeskærm, eller hvor lampeskærmen er meget tynd eller måske helt klar, er det vigtigt, at din LED pære har en høj spredningsgrad. Hvis spredningsgraden er for lav, og lampeskærmen er gennemsigtig, vil lyset se ud som om, det har delt sig op. Lampen vil lyse mere op i bunden end i toppen.

Hos Batteribyen kan du også købe LED pærer med særligt høj spredningsgrad. For eksempel kan du få Philips E27 LED pærer med en spredningsgrad på 180.